自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

有無人收唔到惠氏更新會員資料後送出$20惠康coupon

我等咗成過月都收唔到!打電話去問D職員又串!
佢話:收到你地更新的資料就自然寄比你啦!check唔到架!都未
收過話收唔到coupon嘅人喎!
我講:但我收到你地回比我既E-Mail喎!
佢話:你send返來比我睇吓啦!不過而家要放工啦!check到再覆你!

男爵府

我收到啦!不過我都等左個多月..

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我上個月已收到,仲用埋添喇
你未收到,會唔會系響果個限額之外(唔記得幾多)或寄失咗,我之前都見好多媽咪話收到

禁止發言

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

i didn't received it too

男爵府

我都收到
不過佢好似話有限額

子爵府

收唔到, 算數啦!

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都收到
要頭2000名(好似係)更新的會員先有
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

伯爵府

我都收左了.
但是之前介紹朋友入惠氏, 夠話有MINIMOTO 濕巾及毛巾仔, 我都是收唔到, SEND E-MAIL 問又係無人理的.

大宅

我都係一樣,我推了兩個朋友入會,到現在還未收到

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

我都更新咗哩!佢地有回覆話更新咗添!
我再打比佢地:佢話要頭100名先有,又話抽到先有!我同佢理論!佢就話無講過話抽先有,又話我過咗12號0時0分先更新,所以係無嘅!
我真係好怒呀!需然得$20蚊coupon啫,佢地跟本想比邊個就邊個啦,解釋我地知就一時一樣!
我同佢講話取消個會藉,佢話你而家講話取消就即刻幫我取消喎!之前叫佢地check吓就話要放工...呢d係乜service??
原文章由 lailaiha 於 08-10-20 01:08 發表
我都收到
要頭2000名(好似係)更新的會員先有

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我上個月都收到, 仲用左添...

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至