懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

我住荃灣,想過揀港安因為近,但係又見倒哩度有人勁彈,e+話要book醫院啦,我都唔知應該點揀。你地覺得最決定性嘅原因去揀某間醫院係咩呢?錢我都唔係最大concern,因為好似唔差得遠,但單睇價錢同佢地寫嘅package,跟本就幫唔倒我決定應該揀邊間,麻煩有經驗嘅準媽媽或現任媽媽指點吓吖!因為有d真係唔住過唔知,例如d服務、俾唔俾影相、d餵奶時間安排……好多哩d唔會列响個價錢表嘅因素呢……好想知道,因為我都要快d決定啦!謝謝!e+諗緊都係法國、港安、仁安或浸會咁囉,香港就唔會啦!太遠唔方便。

複式洋房

嘜唔係睇吓你个私家醫生在那間醫院掛單就去邊間咩 我快將在1月生, 已在浸會 confirm 位了. 要快 d, 如果唔係冇位就麻煩啦.

大宅

究竟應該點樣去揀邊間醫院生呢?

我住荃灣,想過揀港安因為近,但係又見倒哩度有人勁彈,e+話要book醫院啦,我都唔知應該點揀。你地覺得最決定性嘅原因去揀某間醫院係咩呢?錢我都唔係最大concern,因為好似唔差得遠,但單睇價錢同佢地寫嘅package,跟本就幫唔倒我決定應該揀邊間,麻煩有經驗嘅準媽媽或現任媽媽指點吓吖!因為有d真係唔住過唔知,例如d服務、俾唔俾影相、d餵奶時間安排……好多哩d唔會列响個價錢表嘅因素呢……好想知道,因為我都要快d決定啦!謝謝!e+諗緊都係法國、港安、仁安或浸會咁囉,香港就唔會啦!太遠唔方便。

大宅

如果是c+醫院,應該問一問為你生產的婦產科醫生的意見,因為你選的醫院要是為你接生的醫生有掛牌才可以.
要快決定因好快沒位
我昨天去診所,姑娘在電話中話4月浸會已full

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

你問吓自己個医生, 佢鍾意邊間~

首頁

尾頁

跳至