自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

我都係

輸多啲

輸多啲啲嘅年代

大宅

回覆樓主:

和記傳訊 238 台,請問先貴姓?

男爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回

回覆 ivory0915 的帖子

咁啱~我又係做過CALL 台暑期工喎...

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

ivory0915 發表於 16-5-28 15:27
無,但在 call 台做過暑期工,有啲留言確實好攞膽的。

可否分享

男爵府

引用:Quote:狐朦 發表於 16-5-29 03:15 本帖最後

原帖由 loklok148 於 16-05-29 發表
好早有啦 ,嗰時好似無速成
有, 嗰時我係全台唯一一個用速成輸入法嘅員工, 結果啲同事迫我學倉頡, 就係咁樣學識打倉頡囉。

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我以前係幾間傳訊公司做過,包括和記傳訊,個陣一日做8個鐘,30分鐘食飯,20分鐘TEA,一日最少接800個CALL

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

有次約咗一大班朋友,有個女仔遲遲未到,其中一個男仔打上call台話叫機主唔好扮上菜,好盡快到。call台留英文寫住:don't play beautiful flowers, come now. 女仔嚟到問朋友個call咩意思,我地成班睇個message笑咗好耐。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

伯爵府

回覆:call機年代jm請入

嗰陣時咪有套日劇叫邂逅, 我call個friend同佢講 我帶左套邂逅vcd俾佢, call台姐姐幫我落咗, 我帶左一籮蟹后俾佢

為了二小豬三小豬做了全職奴婢;好彩大豬生生性性^^

首頁

尾頁

跳至