自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 200012 於 08-10-19 23:53 發表

我都係迪迪尼學習之旅,有全年証 $70+午餐 $32,無全年証$120+午餐 $32 但我對海浪公園學習之旅有興趣d

你好, 你小朋友都係去迪迪尼, 你係邊間學校, 我係沙田一呂, 唔知係咪同一間學校呢?

大宅

原文章由 lmc2005 於 08-10-20 15:22 發表

你好, 你小朋友都係去迪迪尼, 你係邊間學校, 我係沙田一呂, 唔知係咪同一間學校呢?

祟小呀!你地幾 $呀?希望下年去 海浪公園啦

大宅

原文章由 macca 於 08-10-20 14:16 發表
平過自己買飛喎! 如果係我, 我會join.

係就係平d但係我舊年去過一次, 係我朋友帶我地去唔冼錢(因佢係入面職員), 所以我覺得唔底玩

大宅

好媽媽勳章

我囡囡今年去OP, 未知幾錢, 好似話百幾到.

子爵府

我都想去果D廸廸尼呀,不過今年我仔女幼稚園係去海陸空之旅,跟新華去1天遊,陸就係坐電車,海就係去洋紫荆號食LUNCH BUUFET,空就係去睇4D同埋機場觀望台度睇飛機,大小同價$290,我1家4口即係$1160,好似好唔抵

大宅

畀面勳章

點解依家d學校咁鍾意搵旅行社搞? 好怪好commercial。都唔知"學校旅行"真正目的係咩,似去hea多過接觸大自然。

大宅

果 d咩咩公園.咩咩教育中心,真係無野睇,又無野玩 音樂農莊好好玩

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 lmc2005 於 08-10-19 22:51 發表
我仔仔今年學校旅行去迪士尼, 連埋食飯,車費要$177x2(小), $275x2(大)連車費, 呢次秋季旅行要$9xx, 往年都係去下西貢d營到玩下都係百玲蚊, 但今年旅行好似好車(似)咁, 其實往年大仔係自己去唔洗家長倍, 但今年細佬讀 ...

我地學校選擇左去採士多啤梨+香薰園bbq 一日遊~

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

囡囡今年 k-1 去濕地公園+沙田某大學自助午餐+星光大道 (包車費.小朋友95 , 大人125) 好期待呀......

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

我個囡k2..都係去粉嶺浸會園.
大小$65

子爵府

大廚勳章

我仔仔女女去淺水灣 (年年都係海灘), 車費20蚊, 食物自備

男爵府

畀面勳章

原文章由 yinmelody 於 08-10-20 20:21 發表
我個囡k2..都係去粉嶺浸會園.
大小$65

我細囡今年全校(小學) 都係去粉嶺浸會園呀...........$40 元一位.....但沒有 lunch 食........咁會有咩玩呀................

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

原文章由 lmc2005 於 08-10-20 15:22 發表

大B同學仔呀!!!!! 我想同小B(4歲)一齊去, 要收多$195(入場費), 另加$25車費 。不過我都想學校包場玩

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 小小bb 於 08-10-20 22:40 發表

大B同學仔呀!!!!! 我想同小B(4歲)一齊去, 要收多$195(入場費), 另加$25車費 。不過我都想學校包場玩

其實學校攪是否平左好多?

子爵府

好媽媽勳章

我囡K2。今年去奇妙魔法樂園,午餐青衣某學校自助餐,錦田鄉村俱樂部,有機士多啤梨農莊。大小同價$99 好期待

首頁

尾頁

跳至