樓市動向

跳至

首頁

尾頁

大宅

徵賣盤: 沙田中心 or 好運中心

請pm價錢, 呎數, 層數...etc..謝謝

大宅

徵賣盤: 沙田中心 or 好運中心

請pm價錢, 呎數, 層數...etc..謝謝

複式洋房

see in internet:

沙田中心:

http://web.centanet.com/findprop ... f%83&posttype=S

複式洋房

好運中心:

http://web.centanet.com/findprop ... f%83&posttype=S

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

想買好運中心,你要留意下呀.我睇上兩期壹仔. 話好運其中一幢有單官司未攪掂. 令整個屋苑既按揭都有問題呀.有些銀行知道係好運仲唔做添.

大宅

原文章由 小豬嘜 於 08-10-30 09:06 發表
想買好運中心,你要留意下呀.我睇上兩期壹仔. 話好運其中一幢有單官司未攪掂. 令整個屋苑既按揭都有問題呀.有些銀行知道係好運仲唔做添.

係咩事??

大宅

BK Milk勳章

請問知唔知咩事呀??我都想買好運中心喎!請問邊座呀?THANKS

原文章由 小豬嘜 於 08-10-30 09:06 發表
蔚蔚2006年12月5日出世,重3.77kgs;1個月重5kgs;2個月重6.6kgs;4個月重7.8kgs;5個月重8.62kgs;6個月重9.07kgs;8個月9.3kgs;9個月9.53kgs;10個月9.7kgs;12個月10.8kgs
雋雋2010年4月15日出世,重3.295kgs;1個月重4.21kgs;2個月重5.71kgs;4個月重7.17kgs;6個月重7.85kgs;8個月重8.2kgs;10個月9kgs;12個月重

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我記得係一單lift夾傷人既案. 你地最好問清楚
agents.一定要問清楚銀行呀. 如果唔係落左訂上唔到會就幣.

大宅

原文章由 小豬嘜 於 08-10-30 14:01 發表
我記得係一單lift夾傷人既案. 你地最好問清楚
agents.一定要問清楚銀行呀. 如果唔係落左訂上唔到會就幣.

呢單我都聽過....所以我主力target沙中...現家平唔平呢??
我睇到落左好多...但好似仲未到價

首頁

尾頁

跳至