自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

親戚計劃裝修
但唔知去邊到搵短租,想問係咪要去地產舖搵?一般幾多錢左右?
謝謝

公爵府

回覆樓主:

酒店月租,or serviced apartment.
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

琥珀宮

回覆樓主:

好難租,之前搵地產都租唔到,無業主肯租短期,劏房就有,一係apartment,超難搵

wcpcelia    發表於 16-7-2 09:54

伯爵府

回覆:裝修短期租屋問題

謝謝 我睇睇先

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我之前經相熟agent搵到短租2個月,價錢比正常租貴少少。

男爵府

saulamlover 發表於 16-5-28 22:50
謝謝 我睇睇先

http://bbs.gter.net/forum-1033-1.html

呢度現時好多短租,

男爵府

回覆樓主:

上網28 Hse.com大把短租屋

子爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章

回覆樓主:

我地裝修都係夾好serviced apartment 嘅 rental 至開工,我地估工程 last 一個月,但同apartment講可能會extend。個 apartment 好大,我地一人一間房,仲有埋煑食爐具、雪櫃、微波爐,廳同走廊有三支水晶燈,有免費洗衣服務同郵箱,簡直舒服似在家,而且隔日就有Amah 嚟清潔、換床單, 租又平,真係好彩。

大宅

想短租邊區?

大宅

Ste824 發表於 16-5-28 23:40
我地裝修都係夾好serviced apartment 嘅 rental 至開工,我地估工程 last 一個月,但同apartment講可能會ex ...

邊到?

子爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章

basic 發表於 16-5-28 23:42
邊到?

紅磡

伯爵府

回覆:裝修短期租屋問題

荃灣葵青區。。
一個媽咪同2個女。。
個媽咪預7000~8000左右。。
搵過呢幾個網暫時都未有合適。。。
唯有呢排再睇睇。。謝謝大家^_^

象牙宮

我地裝修都係夾好serviced apartment 嘅 rental 至開工,我地估工程 last 一個月,但同apartment講可能會ex ...

咁正,邊度呀?係邊度搵?

公爵府

畀面勳章

引用:親戚計劃裝修但唔知去邊到搵短租,想問係咪

原帖由 saulamlover 於 16-05-28 發表
親戚計劃裝修
但唔知去邊到搵短租,想問係咪要去地產舖搵?一般幾多錢左右?
謝謝
我個時上28hse.com, 見岩租盤就留言markup 多10-15%問業主短租3-4個月,都有幾個回覆,最後都租到呀!

伯爵府

玩具勳章

可唔可以pm資料比我,thanks

禁止訪問

引用:荃灣葵青區。。一個媽咪同2個女。。個媽咪

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:荃灣葵青區。。一個媽咪同2個女。。個媽咪

原帖由 saulamlover 於 16-05-29 發表
荃灣葵青區。。
一個媽咪同2個女。。
個媽咪預7000~8000左右。。
我兩年前租佐敦, 11000 3個人已經係勁平,重要再 extend 係可以按日計。

總有離別的時候

男爵府

我剛租葵涌service apartment ,19000一個月,收我1500電費一個月,跟住續租問佢日租幾錢佢話1500一日仲要我搬去二樓果層,所以我上網就搵到紅磡區,一樣service apartment 但日租900,即刻搬過去住,每日有人打掃又唔計電費!

wcpcelia    發表於 16-7-2 09:55

伯爵府

引用:Quote:原帖由+saulamlover+於+16-05-29+發

原帖由 Mulberry2010 於 16-05-30 發表
試下青衣有間酒店做緊$6888 1個月wor
請問邊間 方便pm我個名或網址嗎?感激🙏🙏

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+Mulberry2010+於+16-05-30+發

首頁

尾頁

跳至