夫婦情感

跳至

首頁
45678...22

尾頁

禁止訪問

別墅

認識瑞士牛牛第二回 BK Milk勳章

keroppi_pororo 發表於 16-7-8 07:35
佢養更第二個女人

好像不是

大宅

老公平時份人無咩野...係唔夠錫我同關心我
個仔出左世之後...到依家一歲半...都未試過同個仔沖涼同埋換片....雖然我唔介意做...但係感覺真係好差....我煮飯果個幾鐘...叫佢睇住個仔一陣都唔得...個仔喊就靜係鬧佢...
我成日個腦都會諗其實大家係咪唔岩大家..我係唔係應該離開佢?但事實上佢又無做錯啲咩...佢唔煙唔酒又好痴家....其實會唔會係因為我做左ftm之後會變得無自信...所以先覺得佢差左?
但有時我又真係好後悔...以前個個男朋友都為我喊過..亦都好錫我...反而老公唔係
有時都叫自己唔好諗咁多...

複式洋房

Fu121314 發表於 16-5-29 00:17
臭脾氣(x哂老母,鬧全家),無理取鬧,同一件事,自己做就得,我做就死得!(例如,湊b時唔小心令佢跌到), ...

唉,情況一樣。好明白你感受,佢大晒咁。
講返我自己呢邊都勁煩。識咗年幾就有bb結婚,以為有責任感嫁得過,可能愛佢多過我自己,冇計較咁多就生B,後來佢屋企雜到冇朋友又粗口又煙酒,食飯動不動好似想同隔離開片咁.......同我自家(正常健康家庭)反差太大........冇錯,拍拖已經知道佢係咁,但有咗bb就唔係咁講,真係好自責。
時間過得好快,囝4歲喇,佢一切咩都幫到我,乜都做晒,唔緊要自己選擇要愛情唔要麵包,由生完囝到依家真係感覺唔到有愛,仲要日日講啲有骨嘅說話(指我拍拖時同生b後對佢唔同咗,話淡咗,性生活唔够要起碼八次/月,人哋夫妻性生活...如何)將啲脾氣發洩係個囝同我身上,當我糾正佢反駁時又賴我畀唔够佢先會咁,真正難相處。試過為呢個sexy問題半夜係囝面前趕、拖出門口要囝唔要乸......

大宅

fatping 發表於 16-6-29 22:08
睇完各JM既留言, 突然覺得自己好“幸福”, 幸福唔係有個好男人, 我係個失婚婦人, 一早已經將我件蛋散 ...

咁唔訓齋做得唔得呢?

男爵府

回覆:Silver1127 的帖子

係朋友同男家眼中我係好幸福!
其實有苦自己知…
而家其實一齊幾辛苦,唔識得同c6溝通!
大家唸嘅野唔同觀點與角度都唔同!為一件好小嘅事就鬧我蠢鬧我冇技術…態度好有問題,完全相處唔到!

複式洋房

Fu121314 發表於 16-6-20 05:48
我個都係,成日叫離婚,得把死人聲,成日話大把女人好過我,我就唔信有人好似我咁忍得囉。好想佢飲多d酒精 ...

黑心講句,等佢飲酒飲到屎~我每日心~聲

別墅

回覆樓主:

好後悔~佢有第三者~

別墅

回覆 Silver1127 的帖子

同感

複式洋房

bear888 發表於 16-7-6 00:25
我都好後悔,情況與樓主差不多,佢成日都會因一些小事,立即鞋面。原本同小朋友開開心心一起出門口去玩,下 ...

我都有同樣情況,原本一家出去玩,諗住開開心心,一有小小嘢做得唔够好就爆我,佢身為爸爸乜都唔洗理,十足皇帝咁發威爆粗,咩心情都冇曬,有時覺得好委屈,無奈地為個囝忍下去......再忍下去

公爵府

回覆 Fu121314 的帖子

姑寒,度縮,無情愛趣,我地銀行有一佰萬儲蓄,佢都唔捨得洗錢,唔捨得食,去旅行只喜歡去東南亞,貴d都唔捨得去,我好喜歡去旅行,我最開心就是同佢去旅行,但佢又唔喜歡去

侯爵府

回覆樓主:

超級宅男, 鍾意匿響屋企。 結婚以來只去過一次旅行, 就係蜜月。 成日話唔放心佢亞媽所以唔出門, 仲特登辭左份要出trip 的工, 轉份唔駛出嘅。

自己宅都唔夠, 仲唔俾個仔出街, 凍又驚凍親佢,熱又話驚中暑, 總之最好留響屋企。

成個暑假, 完全冇打算同我地去邊, 日日響屋企涼冷氣就夠。

我諗我會帶個仔返外家, 費事理佢。

真心, 下世唔會揀呢類人做老公。 中
後悔當時冇諗清楚就嫁。

瑪瑙宮

jimliu713 發表於 16-7-11 07:46
超級宅男, 鍾意匿響屋企。 結婚以來只去過一次旅行, 就係蜜月。 成日話唔放心佢亞媽所以唔出門, 仲特登辭左 ...

我 ex 都係咁, 最鈡意响屋企撈電視汁. 星期日又話晏 d 出, 晏 d 晏 d 就話咁晏唔出 婚前拍拖鬼知佢係電視精, 出街就睇唔到呢 d 野.

侯爵府

Nancy20090615 發表於 16-7-11 09:48
我 ex 都係咁, 最鈡意响屋企撈電視汁. 星期日又話晏 d 出, 晏 d 晏 d 就話咁晏唔出 婚前拍拖鬼知 ...

見人地d family成日周圍去, 我地就成日響屋企, 最多去下商場, 就覺得個仔好悶。 明明經濟條件許可都冇得出去。 第時d 咩遊學團真係唔駛旨意參加。

瑪瑙宮

jimliu713 發表於 16-7-11 10:21
見人地d family成日周圍去, 我地就成日響屋企, 最多去下商場, 就覺得個仔好悶。 明明經濟條件許可都冇得出 ...

佢係連商場, 公園都唔會同我地去 (除左呀囝好細果時), 一日望住個電視做人

侯爵府

Nancy20090615 發表於 16-7-11 10:36
佢係連商場, 公園都唔會同我地去 (除左呀囝好細果時), 一日望住個電視做人

...

咁好嚴重喎。 你地幾時分開架? 呢個唔會係分開唯一原因嘛?

瑪瑙宮

jimliu713 發表於 16-7-11 12:14
咁好嚴重喎。 你地幾時分開架? 呢個唔會係分開唯一原因嘛?

兩年前分開左. 又話淡呀, 話想過新生活呀咁.

大宅

回覆樓主:

嫖賭飲蕩吹毒全中 婚前呃到 婚後呃都唔洗呃

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

燕尾碟 發表於 16-7-7 11:48
好類似, 都係d好小嘅事就可以好黑面,做人幾重標準,出街食飯如果d亞姐落單慢少少佢就黑面同比說話人聽,如 ...

你真係好忍得喎jm

複式洋房

我都好後悔,老公冇情趣,愚孝,怕事,唔上進做一份合約嘅工好多年又唔努力搵工即使自明眀佢學歷幾好,又冇決斷能力,佢阿爸阿媽永遠是對的。佢哋做咗一啲影響我嘅野,我叫佢同佢爸爸媽媽反映吓,佢永遠唔會聽,等到我發火自己同佢阿爸阿媽嘈佢又話我唔啱。凡牽涉佢父母嘅話題一定嘈交收場,今次我哋又嘈完冷戰了幾日,一句嘢都冇講過,我都好想離婚,再重新出發。但為咗個仔,大家冇愛冇感情都要住埋一齊。有時自己會諗為咗乜野?

首頁
45678...22

尾頁

跳至