想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想問下各位, 係咪只有clearblue可以係m日之前都check到有冇bingo, 其他牌子只可以在過左m日至check到??

侯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

我唔知其他牌子,不過clearblue盒上有寫m come前4日已可以check到,甘我就買,我本來22號黎,昨天19號,check到有+..不過我唔知係唔係真...

複式洋房

咁我都都好大機會係bingo喇!! 恭喜定你先!!

因為我本身m唔準, cycle又偏長個d (即係通常30幾日) 如果真係要等到m唔來至check到, 都唔知等到幾時... 我又心急喎! 所以想睇下除左clearblue仲有邊隻棒棒係可以預早check得到既, 可能買晒兩支double confirm下...

複式洋房

sorry... 打錯字... =p

原文章由 I.K.Fong 於 08-10-20 13:02 發表
都好大機會係bingo喇!! 恭喜定你先!!

因為我本身m唔準, cycle又偏長個d (即係通常30幾日) 如果真係要等到m唔來至check到, 都唔知等到幾時... 我又心急喎! 所以想睇下除左clearblue仲有邊隻棒棒係可以預早che ...

民房

原文章由 I.K.Fong 於 08-10-20 13:02 發表

因為我本身m唔準, cycle又偏長個d (即係通常30幾日) 如果真係要等到m唔來至check到, 都唔知等到幾時... 我又心急喎! 所以想睇下除左clearblue仲有邊隻棒棒係可以預早che ...

唉~我0既cycle勁唔stable,有時28day,有時40day都試過!! 平時我都係用普通棒棒驗架咋,我都想試下用clear blue,唔知預早check準唔準架呢.....

子爵府

cycle 唔準都好難咁早 check 得到, wor ! mouth:
我都係cycle 唔準, 通常38-40以上, 我 day 39 & day 43 用 clear blue check 過, 都係無 bingo !
我都以為今次"衰"左, 一心等M小姐到, 點知到左 DAY 49 再 check, 先知道 bingo 左 !

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

我呢2次m唔知做咩勁遲
平時都係35日左右
但呢2次40幾日先來
我仲成日買棒棒check....
一支唔得又買另一支....
原來係冇中.....><
所以咁早都係唔好check住
買棒棒都買到窮

複式洋房

恭喜你呀QQ70

係啦而家日日等, 都唔知等乜... 其實我買左一支clearblue, 但又十五十六, 驚check左冇中又失望, 而家咁估估下, m小姐一日唔黎一日仲有希望

禁止訪問

好媽媽勳章 陪月勳章

大宅

原文章由 nono76 於 08-10-20 12:25 發表
我唔知其他牌子,不過clearblue盒上有寫m come前4日已可以check到,甘我就買,我本來22號黎,昨天19號,check到有+..不過我唔知係唔係真...

你就好la!!! 羨慕.... 保重身體ar!!

男爵府

既然cycle唔定,買d平既d仔check, 可以成日check唔肉痛. 有d料到再用貴d既曼仔, clearblue羅

大宅

原文章由 雨晴B 於 08-10-21 01:33 發表
我呢2次m唔知做咩勁遲
平時都係35日左右
但呢2次40幾日先來
我仲成日買棒棒check....
一支唔得又買另一支....
原來係冇中.....><
所以咁早都係唔好check住
買棒棒都買到窮 ...

me2 ar!! 驗一驗都幾十蚊....又唔中woo, 真係吹脹..

子爵府

原文章由 I.K.Fong 於 08-10-21 09:20 發表
恭喜你呀QQ70

係啦而家日日等, 都唔知等乜... 其實我買左一支clearblue, 但又十五十六, 驚check左冇中又失望, 而家咁估估下, m小姐一日唔黎一日仲有希望 ...

係呀, 以為有機, 點知 一check 係無, 食詐糊, 果一刻好down架 ! anyway, 一日未見 m 小姐, 都有機 !

你可以用紅d check 住先, 我因為 check 左無bingo, 諗住用紅 d check & check temp, 睇下幾時見到m小姐, check 下 check 紅d 愈來愈深色, 再check 先知 bingo !

[ 本文章最後由 QQ70 於 08-10-21 10:34 編輯 ]

侯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 marie2008 於 08-10-21 09:29 發表

me2 ar!! 驗一驗都幾十蚊....又唔中woo, 真係吹脹..

係WO..買棒都買窮AR,不過我都係用左D仔CHECK左先,再用棒CHECK,無甘晒MA

大宅

原文章由 nono76 於 08-10-21 10:39 發表

係WO..買棒都買窮AR,不過我都係用左D仔CHECK左先,再用棒CHECK,無甘晒MA

um...要搵miffy 買綠d la!!

男爵府

但綠d準確度, 會唔會比一般驗孕棒低呢?

男爵府

人地話有在紅d會一日比一日深色,過左cycle會唔會紅d唔深,綠d又白,但clear blue 驗到?

首頁

尾頁

跳至