夫婦情感

跳至

首頁
12345...41

尾頁

大宅

有一日, 我同老公唔知為左乜....
大家係度拗左一陣...
我俾佢激到嬲嬲地....
問佢 : "你知唔知點解我咁瘦?"
老公話 : "點解呀?'
我話 : "因為俾你激奀"
跟住佢就反問我 :
"咁你又知唔知點解我咁肥呀?"
我話 : "點解呀?"
佢話 : "因為俾你吹脹!"
哈哈哈...我地兩個笑到肚痛..
就連之前拗緊咩..都唔記得左..哈!!!

子爵府

好媽媽勳章

哈哈哈....食碗飯!!絕

原文章由 wingslaw 於 08-10-29 15:45 發表
琴晚我要整埋D野先可以瞓, 死佬就同亞仔瞓左先, 到我上床時, 又吾係好瞓得著, 就撩下已經瞓到死豬咁既死佬傾下計, 當然係攪醒下佢先得, 但佢卒之頂吾住講
死佬 : 吾好再攪我LA
我 : 我瞓吾著吖
死佬 ...
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

大宅

原文章由 renren 於 08-10-30 10:14 發表
哈哈哈....食碗飯!!絕

子爵府

好媽媽勳章

頭先買六合彩,發白夢中左頭獎
c6:中左我地買兩個島,一人住一個島...你收留女人,我收留男人,到時到候玩換妻換夫
肥妹:e,你咁open架?唔驚換唔番個老婆番黎呀?
c6笑到喘氣:放心啦,我老婆一定同人交換唔到 如果換到我一定想盡辦法...(未講完肥妹搭咀)
肥妹:都算你有d良心...
c6:我係話想盡辦法唔換你番黎,至多將個個島頂出去,蝕讓離場
肥妹:鬼唔望你換個仲肥過我責q c你:;pppp:

Chong0417  haha  發表於 12-4-23 22:29
YAN030    發表於 12-2-4 00:41

春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

侯爵府

原文章由 renren 於 08-10-30 17:39 發表
c6:中左我地買兩個島,一人住一個島...你收留女人,我收留男人,到時到候玩換妻換夫
c6笑到喘氣:放心啦, ...

禁止訪問

侯爵府

有日我響公司..老闆間房到..收緊fax..我個手提響(袋左響褲袋)..係c6打黎 :

qc : 有mud事....快d講.

奶ba : 你響邊呀 !
qc : e+幾多點呀...我緊係響公司啦mouth:mouth:" />

奶ba : 咁靜ge

qc : 我響老闆房呀!
奶ba : 你響老闆房做mud野呀

qc : 坐緊老闆大脾呀
奶ba : 下. ..你因住坐斷佢對腳wor....

當時老闆就比我嚇到 .

YAN030    發表於 12-2-4 00:42
milykaty    發表於 12-1-10 17:27

子爵府

好媽媽勳章

你因住坐斷佢對腳wor....>>頂癮

原文章由 QUINCY121HK 於 08-10-31 21:28 發表
有日我響公司..老闆間房到..收緊fax..我個手提響(袋左響褲袋)..係c6打黎 :

qc : e+幾多點呀...我緊係響公司啦mouth:mouth:" />

奶ba : 咁靜ge:que ...

子爵府

好媽媽勳章

今朝叫c6拎d床單去洗...
肥妹:老細有無同你講几點攞得呀?
c6:無噃...由頭到尾我地都無講野.
肥妹:下,咁都得?
c6:又係噃,話時話你去先佢先同你講野.
肥妹:係呀,佢有孌肥辟,見到肥妹先講野
c6:老婆,我鐘意你呢句呀
肥妹:唓,你都係孌肥辟
c6:冤枉呀...我識你果時好瘦乍

水晶宮

話說有一晚發夢, 夢到買左層千4尺既樓, 好似一號銀海, 仲要高層, 賣4百30幾萬, 抵到爛, 點知訓醒完來係個夢...

我同c6講起呢個夢, 仲嬲嬲地....

我: 唔制呀, 合埋眼明明有層千4尺既樓, 一開眼就冇左層樓....

c6: 咁你再合埋隻眼, 我燒俾你囉!

我: 冇野講, c 6 好少轉數咁快

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

原文章由 靚寶 於 08-11-5 22:13 發表
話說有一晚發夢, 夢到買左層千4尺既樓, 好似一號銀海, 仲要高層, 賣4百30幾萬, 抵到爛, 點知訓醒完來係個夢...

我: 唔制呀, 合埋眼明明有層千4尺既樓, 一開眼就冇左層樓....

c6: ...

mouth: mouth:

大宅

你老闆比你擺上枱, 驚吾驚比你老公打
原文章由 QUINCY121HK 於 08-10-31 21:28 發表

奶ba : 咁靜ge:que ...

侯爵府

原文章由 wingslaw 於 08-11-7 16:59 發表
你老闆比你擺上枱, 驚吾驚比你老公打

我老闆當時呆左..就好似lee個樣.. ......

禁止訪問

大宅

呢排老公都車埋我返工, 有一日落車位置有少少吾同
我 : 吾該前多少少停(好有禮貌呢 )
c6 : 好, 到左, 多謝成為$30
我 : 好吖 去問我老公攞la

c6 : mouth:

別墅

原文章由 renren 於 08-10-30 17:39 發表
c6笑到喘氣:放心啦, ...

咁抵死..蝕讓都講得出

YAN030    發表於 12-2-4 00:43

複式洋房

你老公好衰呀.............

原文章由 靚寶 於 08-11-5 22:13 發表

c6: ...

子爵府

好媽媽勳章

今朝講開亞仔....
肥妹:佢d同學仔要學乜學物,好忙架
c6:下,咁我地要唔要叫亞仔去學呀mouth:
肥妹:你問佢,唔好問我.
c6:學咸魚仁龍拳啦
肥妹:頂,係恒宇呀唔係咸魚呀...你學下語言好過啦
c6:你個乳識講野咩?
肥妹:火都黎喇,係語唔係乳呀...淨係d乜乳物乳
c6知我就黎片佢:sh....肥妹勿語

複式洋房

經濟唔好, c6想係好多地方省$...昨天佢係一個特賣埸見到某個品牌既童裝棉褸好平, 打電話黎...
c6 : 老婆, x的童裝棉褸$60/, 好底, 買唔買件俾阿女?
瑤瑤媽: 有咩色? 買定件咁屋企d污漕左都有得換.
c6: 得深藍同白.
瑤瑤鎷: 咁買白色la.
c6: 白色得四歲, 深藍有三歲喎.
瑤瑤鎷(心諗:頂你丫!) : 你知唔知你個女到今年尾先得一歲? 你買件三,四歲既褸做咩?
c6: 咁平丫麻, 買定到時著law.
瑤瑤鎷: la, 到時件衫變左色或者個款勁out你俾唔俾個女著呀?況且白同深藍都唔係特別想買. la.

今天下午個c6又貢去特賣埸之後打俾我.......
c6: 老婆, x的童裝真係好平, d粉紅色既外套好靚, 買定俾阿女多兩件替換好唔好?
瑤瑤鎷 : 搵件for 三歲但望落去好細件個d俾阿女la.
c6: 無喎, 粉紅色個d最細for 6歲喎, 但真係好靚喎.
瑤瑤媽 : 買件for 80歲丫笨. 有無病呀你 .
c6 : 無喎, 最大
for 16. 不如你都過黎睇下丫, 我留起佢等你睇arm先買都得ga.....

別墅

原文章由 FionaMan 於 08-11-19 15:34 發表
經濟唔好, c6想係好多地方省$...昨天佢係一個特賣埸見到某個品牌既童裝棉褸好平, 打電話黎...
c6 : 老婆, x的童裝棉褸$60/件, 好底, 買唔買件俾阿女?
瑤瑤媽: 有咩色? 買定件咁屋企d污漕左都有得換.
c6: 得 ...

你個c6 好勁呀! 真係死都佢激返生

首頁
12345...41

尾頁

跳至