夫婦情感

跳至

首頁
23456...41

尾頁

禁止訪問

大宅

都幾Q呀~特別係無野搞就搞離婚~夠創意
天下兵馬大元帥軍營

子爵府

好媽媽勳章

紅燈停車ing,c6伸隻手過黎....
肥妹:喂,你做咩呀?光天化日摸肚腩:;pppp:
c6:調戲下你唔得咩?
肥妹:你無野做呀?
c6:係呀,你點知呀?見你咁可憐十幾年都無人撩你咪撩下你囉
肥妹:呢十幾年以來,點解係而家先撩吖?
c6:因為紅燈囉,停左响度無野做囉
肥妹:

註:佢係乘客,我係司機..佢真係無野做
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

大宅

renren你c6真係"壞"~

原文章由 renren 於 08-12-9 13:07 發表
肥妹:呢十幾年以來,點解係 ...

別墅

原文章由 renren 於 08-12-9 13:07 發表
肥妹:呢十幾年以來,點解係 ...

你個c6係極品

子爵府

好媽媽勳章

以下一段情肉對話極之大胆露骨.....半夜....

c6爬响肥妹身:老婆,好硬呀!幫我啜幾啖
肥妹忟憎:你搞咩呀?你變態架,次次等人瞓左搞醒人 你自己搞掂佢
c6:黎啦,好啦...你試下啦,好好味架...黎啦,口交下啦:mrgreen:
肥妹:交你個頭
c6上下其手:黎啦,你試過包你唔肯放口呀:mrgreen:
肥妹:你隻手咪搞搞震呀...你!同我彈開.
c6:好!你唔好後悔呀,一陣唔好求我俾你呀
肥妹:唓,好恨要呀...你地d男人低能架.
跟住c6拎轉身,se ci sa sa隻手郁郁下....
肥妹:喂,你唔係就咁咩咩下化?
突然佢轉身....
c6:登..登..登...等!各位觀眾.....食雪條
肥妹:你唔係好硬咩?食雪條降溫?
c6:係呀,我支雪條好硬,要你啜幾啖,溶溶地先咬得落
肥妹:咁你又話要口交?
c6一路食雪條食到雪雪聲:係呀,口+交咪咬字囉
肥妹見佢食得好滋味:俾啖我食啦
c6:哈哈哈哈....肥妹你好為食呀 都話唔好求我啦,俾左你食實唔放口食晒佢.
肥妹:你食左我支波子汽水雪條呀,woowoowoo:-( :-(

YAN030    發表於 12-2-4 00:53
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

大宅

有一次老公準備晾衫, 我見佢對住一條褲呆咗, 於是我問佢 :

我 : 老公, 晾衫啦, 仲咩呆哂呀??!!
老公 : 唔係呀, 我諗緊條褲係你定個女架!!
我 : 你攪錯呀, 梗係我架啦, 阿女嗰 d 邊有咁長呀!!! :;pppp:

我個女得 4 歲, 雖然係生得高 d, 而我嗰條係膝頭對落少少嗰 d 牛仔褲, 但跟手佢攞起阿女條牛仔褲, 頂!!! 同我嗰條真係爭少少咋!!!
老公 : 嗱, 你唔怪得我架!! mouth:

禁止訪問

民房

原文章由 renren 於 08-12-10 10:51 發表

肥妹忟憎:你搞咩呀?你變態架,次次等人瞓左搞醒人 你自己搞掂佢
c6:黎啦,好啦...你試下啦,好好味架... ...

renren......真係勁好笑

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 renren 於 08-12-10 10:51 發表

我仲以為去左健康談性版...wakakaka

子爵府

好媽媽勳章

尋日c6睇完報紙...hehee鞋鞋....
c6:唉!真係可惜讀咁多書仲要讀醫都要跳
肥妹:一時諗唔開啫...
c6:係呢,你幾時諗唔開啫
肥妹:妖..又搵(未講完又佢插咀)
c6:eee,呢段仲傷感...睇下,唉!呢個世界變喇,連佢地都頂唔順....
肥妹:邊個佢地呀?好出名架?咩事呀又自殺?
c6:係呀,佢地好出名架,你都識佢地,唉..做得辛苦咪抖下囉,咁博做咩啫.
肥妹:哦,邊個呀?
c6:你睇下...巴士都自焚,仲要兩架唔同時間自己bbq..kill 賣西
肥妹:

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

肥妹,你就好啦,有個咁識得搞氣氛既C6,羨慕死人呀

原文章由 renren 於 08-12-12 10:45 發表
c6:eee,呢段仲傷感...睇下,唉!呢個世界變喇,連 ...

大宅

真係好2級半吖..........支雪條

大宅

你個c6真係好"正"mouth:
原文章由 renren 於 08-12-12 10:45 發表
c6:eee,呢段仲傷感...睇下,唉!呢個世界變喇,連 ...

禁止訪問

大宅

頭先睇晚間新聞,講海洋公園又死左一條中華鱘,
老公本來o係房,一聽到就即刻沖出o黎...
(因為佢好鐘意呢味野,晚晚都睇discovery channel)
之後佢問我.
老公:老婆,你知唔知條中華鱘點死?
我:你又知?!
老公:係浸死!!
我: .......
老公:因為佢係鱘,唔係魚,所以咪浸死lo!!!
我:
我:呢個係咪爛gag?我係咪要笑??hahaha

男爵府

好鍾意睇 renren 同佢老公d對話同情景~!!

子爵府

好媽媽勳章

出街食飯...
部長:吳生,今晚想點咩菜?
c6:東玻肉吖
部長好心提醒:好油膩噃...好高胆固醇
c6好cool指住肥妹:哦...咁佢都好油膩..都慣左,有晒抵抗力
肥妹:喂,你咪借題發揮下!!:;pppp: 你試下要吖
部長即刻笠水好驚好尷尬:唔好意思呀,吳太,我講錯野,不如試下....
未等部長講完肥妹插咀:咁你即係confrim我都係肥啦
部長:
c6:媽咪,你好厲害呀....confrim可以用喺呢個情境,我淨係識用响公事上tim
肥妹:近哩,除左confrim,仲有confrimation個喎,所以話呢...(下刪一百字)
部長:er...er....吳生,東坡肉取消呵?
肥妹:你嫌我肥唔俾食呀?:lol :lol
部長:唔係咁意思
c6搭住部長膊頭:係咪好好玩呢?肥妹玩人唔使本架
部長一場虛驚:mouth: mouth:
肥妹:玩吓啫,輕鬆下食得多d咁解,肥俾你睇嘛

洋房

原文章由 renren 於 08-12-15 10:44 發表
出街食飯...
c6好cool指住肥妹:哦...咁佢都好油膩..都慣左,有晒抵抗力
肥妹:喂,你咪借題發揮下!!:;pppp: 你 ...

renren你2公婆好得呀...
不過阿部長今晚真係要返屋企飲定驚茶...

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

真係唔 識就嚇死,識左就笑死....

原文章由 renren 於 08-12-15 10:44 發表
出街食飯...
肥妹:喂,你咪借題發揮下!!:;pppp: 你 ...

首頁
23456...41

尾頁

跳至