自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

子爵府

畀面勳章

岩岩睇跟著矛盾去旅行, 睇緊邵音音同戴夢夢呢集, 發莉戴夢夢呢個女人以前可能唱D純情歌, 依加岩岩一睇簡直可怕, 點解一個女人可以明搶人地老公, 仲話人生有幾多個十年, 五十幾歲之後諗返依加呢段感情都覺我好轟烈!

我自問就真係參透唔倒, 若果你話男未婚、女未嫁, 個男人拍緊拖飛左女朋友, 同第三者一齊都可以算, 至少原本個女朋友唔洗再浪費青春, 可以尋覓真愛。

但岩岩個節目D字係寫住, 戴夢夢既現任男朋友仲同緊老婆搞離婚, 都仲未正式離婚就咁, 其實係咪可以告佢通姦....? 同埋佢仲要話覺得咁樣好Sweet , 感情就係咁。 係, 你係好sweet , 但人地個老婆原本就擁有呢段感情, 點解可以搶完人地老公仲可以咁光明正大, 大大聲覺得好巴閉? 完全唔理解!
大家有咩睇法?

節目link:http://viu.tv/encore/travel-with ... --vs-daai-mung-mung

esmehouse    發表於 16-5-31 10:03
wcpcelia    發表於 16-5-31 09:19
APIGMA    發表於 16-5-30 23:39
SiuBBee    發表於 16-5-30 21:20
***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

男爵府

育兒性格勳章

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

而家真係世界變, 做第三者可以好公開咁, 仲覺得好勁

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

今日個男人可以為佐佢同老婆離婚;
他日依個男人一樣可以為佐第2. 3. 4. 5.....個女人而同佢分手JEL.
戴**開心得太早啦

ms.rainbow    發表於 16-5-31 19:37
stepchk    發表於 16-5-31 12:56
緣份的天空    發表於 16-5-31 10:27
希蘇甩    發表於 16-5-31 10:07
esmehouse    發表於 16-5-31 10:03
wcpcelia    發表於 16-5-31 09:19
arry    發表於 16-5-30 20:10

子爵府

畀面勳章

回覆 qq媽媽咪 的帖子

仲要係做娛樂圈, 雖然本身已經冇咩名氣, 但係咁高調只會令全世界既人都知呢個女人有幾Cheap!
***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

子爵府

畀面勳章

回覆 小肥楊 的帖子

咁又係, 佢只係其中一個第三者過客, 好快佢會遇見第四者..

公爵府

不知所謂!

水晶宮

做人小三既,就一定話愛係無罪,仲會覺得個正室抵死,因為隻佬唔愛佢佢都唔識自動自覺死開......
道德淪亡,狗男女當道,無言!

Tingche    發表於 16-5-30 18:18

珍珠宮

水晶宮

戴夢夢呢對,同周永痕果pair,可以並列世紀十大賤!

arry    發表於 16-5-30 20:11

男爵府

Make noise only!冇新聞邊有人留意佢/套野。娛樂圈係咁,一山鳴一山起,洗米華都係咁啦,數之不盡,認真就輸了,佢係咪第三者對我黎講冇感覺。

男爵府

玩具勳章

回覆樓主:

個男人都唔係好野,當個老婆從獲新生,搵個更好的,尼對男女都有問題。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

2個都用下體思考9男女

侯爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

佢好似唔係好清楚,原來佢自己都會有年老色衰嘅一日。。。

緣份的天空    發表於 16-5-31 10:29

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

方方媽媽 發表於 16-5-30 17:57
做人小三既,就一定話愛係無罪,仲會覺得個正室抵死,因為隻佬唔愛佢佢都唔識自動自覺死開......
道德淪亡,狗 ...

D狐狸精真係咁諗,仲夠膽死講出口

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆:明搶人老公第三者戴夢夢

香港通奸冇得告,台灣就有,要賠錢俾正印,有機會要坐監tim!

水晶宮

方麗娟 發表於 16-5-30 18:11
D狐狸精真係咁諗,仲夠膽死講出口
我身邊都有個女朋友係咁講,佢明明係好女仔一個,唔知點解會飛起自己拍拖幾年既男友,同個有婦之夫搭上!
我勸佢唔到,最終唯有疏遠佢.我接受唔到"朋友"做D咁既事.

子爵府

畀面勳章

回覆 方方媽媽 的帖子

仲有餅碎, 楊xx 都係

子爵府

畀面勳章

回覆 lololala 的帖子

其實佢自己都唔後生啦依加, 佢都三十幾, 過多幾年個樣即刻老哂, 到時都一樣..

子爵府

畀面勳章

回覆 竇漪房 的帖子

原來係咁...不過d人唔係成日話結婚前宣誓唔係有法律效力架咩? 咁其實姐係保障d咩

首頁
12345...9

尾頁

跳至