夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

Re: 你覺得老公個樣衰唔衰?

絕對同意

bandband 寫道:
:mrgreen: 你呢句講得好!完全同意!!!
[quote]
monalam 寫道:
佢激嬲我果陣會覺得佢勁樣衰囉, 平時無事無幹咪ok囉
[/quote]

別墅

OK la,唔激我個陳時,都覺得幾可愛架 :mrgreen:

大宅

識佢時覺得有d樣衰, 同佢一齊之後就覺得ok

複式洋房

我心目中覺得老公係最靚仔的

囝囝文軒2004年5月21日 在瑪嘉烈醫院出世 重3.46公斤

大宅

唔樣衰,仲不知幾靚仔添呀~~~ :mrgreen:
頌恩99年3月8,穎恩05年5月2,浩宏06年12月31 頌恩穎恩網頁

大宅

絕對飲得柸落+nice guy+事業有成!
好驚佢俾人溝!!!

民房

型!

大宅

個個都覺得自己老公唔樣衰至嫁佢啦, 大佬...對成世wor.

大宅

好媽媽勳章

我覺得我老公算樣衰呀..個樣又惡..激嬲我時就更覺佢樣衰..未嫁佢前都覺得佢ok..但嫁左佢之後可能太了解佢生活習慣呀各樣..所以就覺得佢樣衰

大宅

我老公隨著年齡增長, 越來越有男人味, 對衣著也講究, 不名貴, 但稱身. 近年重玩埋健身, 保持肌肉結實, 消除大肚腩.

大宅

smart & handsome,型到極呀! :mrgreen:

複式洋房

我有個朋友,爸爸好靚仔,但佢細細個時就離開佢媽媽另結新歡,因此她認為靚仔無本心,揀咗個樣衰但好仔嫁,日子久了,她覺得佢醜樣點可對一世,開始懷疑自己諗錯(好似想離婚),好彩後來佢創業,發現老公好有才華,睇吓睇吓發覺老公都唔係好樣衰。

複式洋房

我老公都幾有型, 個鼻好高, 似鬼佬, 我的同事見過佢都話佢好靚仔.不過佢份人好專一

男爵府

靚仔就無佢份,不過個樣都算cute(我覺得佢似雪人)

大宅

my husband is a handsome boy
all of my friend said that
i think so
「每一日我主,我懇求三件事, 更深刻認識你, 更虔誠敬愛你, 更緊緊地跟隨你,每一日。」

大宅

我都係咁話!

oknsca 寫道:
靚仔就無佢份,不過個樣都算cute
[/quote]

大宅

老公梗係唔樣衰啦,好 man 添 :-P
d朋友成日問佢點解keep到時時到咁後生

大宅

不知幾man一個字"掂"

子爵府

陳太 寫道:
all of my friend said that
i think so

陳太,
唔好意思!
八卦問句!
我見你 簽名位到有個大仔,有對小孖,肚內還有小小孖,真的嗎???
好犀利呀!!

別墅

我初初識我老公時,他真是好樣衰,成個白粉友,太瘦了.跟住經我的愛心灌溉,現在肥左又靚左. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[img align=right]http://www.imagestation.com/members/doreme04[/img]

首頁
12345...6

尾頁

跳至