自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

錶面重大過我手掌....
最大問題係...粗過我手腕勁多

扣到最盡...2邊ZIP乜好....

睇黎唔可能一家三口戴了...
益左仔仔一個人戴2隻錶...

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

戴BABY G 囉

pwsmay    發表於 16-6-3 09:36
milky_red    發表於 16-6-2 20:37
funfun759    發表於 16-6-2 17:02
alexlam211    發表於 16-6-2 16:44

珍珠宮

BK Milk勳章

Baby G

禁止訪問

我的育兒心得勳章

回覆:原來...我真係戴唔到G SHOCK....

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

月希 發表於 16-6-2 11:52

正常女性係戴唔到

珊瑚宮

諗住一家三口一齊戴架嘛....

依家益左仔仔..佢一個人可以要晒一黑一白...

但係我本來重以為有新錶戴

水晶宮

月希 發表於 16-6-2 11:52

我鍾意戴男仔錶,其實唔係鬆到可以打圈我接受到

wcpcelia    發表於 16-6-2 14:51

子爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

照帶無問題嫁我隻手重幼過你都係甘帶

珊瑚宮

cherrieloy 發表於 16-6-2 12:20
我鍾意戴男仔錶,其實唔係鬆到可以打圈我接受到
係可以打圈...而且扣到最盡..2邊重有咁多位...
都戴得唔舒服

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

我見有女仔帯g shock 都好型,可能你瘦啦,long 唔起隻錶

象牙宮

手幼係帶唔到,帶上手走來走去唔舒服就算硬帶都唔好睇.

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

買過隻比自己囉
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

別墅

買過隻比自己 X2

琥珀宮

我鍾意戴錶大過自己隻手,型D

男爵府

畀面勳章

男爵府

月希 發表於 16-6-2 12:14
諗住一家三口一齊戴架嘛....

依家益左仔仔..佢一個人可以要晒一黑一白...

BABY G 我都嫌大, 更何妨呢款
洋房, 複式洋房, 別墅, 大宅, 男爵府, 子爵府, 伯爵府, 侯爵府, 公爵府, 珍珠宮, 水晶宮, 翡翠宮, 珊瑚宮, 瑪瑙宮, 琥珀宮, 象牙宮, 寶石宮, 榮譽會員, VIP, 官方特派專員, 王國會長, 家長會會長, 管理員, 超級版主, 版主, 彩鑽殿, 天珠殿, 雲母殿

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

我覺得g shock唔係做俾女人戴㗎囉…baby g 啦…

大宅

我都好廋,但我鐘意大錶型啲

珍珠宮

回覆樓主:

我戴緊lee隻,莫非我手粗

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我手幼所以唔LIKE戴大錶面既錶

首頁

尾頁

跳至