懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

睛靈勳章

男爵府

睛靈勳章

無喊呀, 我係開刀半麻生仔仔, 第一反應係為什麼那麼"白"? 雖然我本身白底, 但當時真係超白~~ 係醫院時一排bb中, 仔仔係最大件(8磅2安士)及全場最白淨, 我聽到有位師奶來探人地bb時都說. 直到現在阿仔已3歲, 係街d人都讚佢好白同靚仔. (唔好話阿媽讚自己仔仔, 只係d人讚阿仔)

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

無喊, 第一個反應係影相, 影相!

之後, 成日望住bb研究左, 研究右, 睇下邊忽似邊個! 成日响度望住佢, 望少眼都唔想!

男爵府

生果陣冇,陣痛時姑娘睇都唔睇就話我未得時就有,好彩最後有個姑娘信下我睇下,一睇就已開左7度,諗住入產房就ok啦,到果陣先知原來又要等,仲話要等3個鐘,痛到想c,3個鐘後先有醫生入黎,點知我b個頭都出緊喇,成日都唔信人,激c我喇!

大宅

叻叻勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章

我冇因為阿仔出世而喊,反而係我老公响陪產既時候講埋啲感動說話而喊......

大宅

我諗我實感動眼濕濕

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

冇喊
攰到死
終於痛完...mouth:

子爵府

好媽媽勳章

我都無, 一bit左佢出黎, 我就合埋眼休息, 都唔記得睇住亞囝出世果一刻....失敗.
請大家留意, 曾經有人係facebook開左我係bk個名既 a/c (Nopan Ma), 當然人人都可以叫nopan, 但此人仲偷埋我囡囡bk張相開fb, 有問題, 大家小心

複式洋房

原文章由 login_mc 於 08-10-21 11:27 發表
我估我一定會喊,不過阿媽係咁話坐月婆唔可以喊,你地有無聽過?
係呀!啲老人家話唔可以喊,不過我生完個一刻無喊,之後荷爾蒙change就有

別墅

我都係開刀半麻生亞仔,我由麻醉開始到姑娘抱亞仔比我,我都係咁流眼淚,我諗係因為我驚得好緊要....c6就應該係感動到係咁流眼淚,跟住姑娘仲問c6係咪傷風tim!

首頁

尾頁

跳至