嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

依家bb食緊3號奶,每次要用5 spoons,本身用緊既奶粉格唔夠放,要用兩格來放,好唔方便呀.有冇mami用過d大格d咖?

男爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

5 spoons = 10 oz. Your bottle can put in 10 oz water + 10 oz milk powder???

大宅

原文章由 cylee_hk 於 08-10-21 14:14 發表
5 spoons = 10 oz. Your bottle can put in 10 oz water + 10 oz milk powder???

我仔食惠氏,要用5spoons開6安奶.

大宅

我見過苛花有呀~ 你去睇睇喇!!

男爵府

我在尖沙咀bb展買了一個xl奶粉格,(黃色雞仔,$24.8)我放了5 spoons後也有空位,應該可放到7格

子爵府

我今日喺千色買左呢隻, 容量夠晒大, 同埋唔會整到個底污jo,
不過末開始用,
千色價 $29

http://www.bibidada.com/shop/product_info.php?cPath=21_65&products_id=1056&osCsid=97f020eca0ae1d08679bb52f54fa021a

大宅

thanks
http://www.bibidada.com/shop/product_info.php?cPath=21_65&products_id=662&osCsid=97f020eca0ae1d08679bb52f54fa021a
係咪呢個呀?
原文章由 lingmrso 於 08-10-21 22:13 發表
我在尖沙咀bb展買了一個xl奶粉格,(黃色雞仔,$24.8)我放了5 spoons後也有空位,應該可放到7格

大宅

原文章由 momo814 於 08-10-21 18:34 發表
我見過苛花有呀~ 你去睇睇喇!!

大宅

我又去睇下先
原文章由 是因 於 08-10-22 04:03 發表
我今日喺千色買左呢隻, 容量夠晒大, 同埋唔會整到個底污jo,
不過末開始用,
千色價 $29

http://www.bibidada.com/shop/product_info.php?cPath=21_65&products_id=1056&osCsid=97f020eca0ae1d08679bb52f54fa021a ...

大宅

我試過好多個大奶粉格...
夠大又好用都係....台灣牌子...好似叫愛儂...
永安....好多地方都可以買到架....

男爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Piegon, my girl each meal 8 oz (4 spoon) okay wor.

原文章由 ccsbaby 於 08-10-21 14:43 發表

我仔食惠氏,要用5spoons開6安奶.

首頁

尾頁

跳至