跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章

我想買襪仔呀! 依家要12000y就可以free運費呀! 有冇人可以share買呀?
thanks!

男爵府

係邊到可以睇到"d"bb衫呢..
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

子爵府

醒目開學勳章

http://www.jshoppers.com/index-ch.asp?clr=1

複式洋房

我都有興趣,都有d心水比bb,但點樣交收同落order? 同埋d size 唔係好識計。

大宅

我訂過3次由未生之前訂個大枕頭到現在BB衫, 1Set 2套的睡衣.之前1 Set 5 pieces 的T 連褲. OK 呀.
阿B 6個月現在Size90-95有少少大但相信可穿到大D.

原文章由 Locyn 於 08-10-22 12:05 發表
我都有興趣,都有d心水比bb,但點樣交收同落order? 同埋d size 唔係好識計。

珍珠宮

PM 咗比你! 我之前有買開架, D 嘢都OK 呀!

大宅

我都有野想買,可唔可以join埋你地呀

大宅

好媽媽勳章

我o岩o岩收到貨,d質地都ok!!

複式洋房

我PM左你喇, 我都想買sock

複式洋房

想問如果買唔夠JPY12,000, 會收幾多手續費, 運費點計, 同埋仲有無其他費用.

子爵府

醒目開學勳章

原文章由 kkrabbit 於 08-10-24 12:25 發表
想問如果買唔夠JPY12,000, 會收幾多手續費, 運費點計, 同埋仲有無其他費用.

平時就2400yen, 依家做promote over 12000yen就free運費, under就要比900yen運費!

複式洋房

唔該晒.

侯爵府

原文章由 michung 於 08-10-23 20:41 發表
我o岩o岩收到貨,d質地都ok!!

係呀,D質地OK架,我都有買開,係依家DYEN貴左咋,我買最平果時都係計 0.068yen咋,依家唔知升左幾多呢?
生左阿仔後都有開過2次,其中一次係 0.075yen,不過諗落都平過係hk買,質地又好,仲有佢既童裝,有d size係岩埋大人架,好抵著!! 仲有我買左一set2套既睡衣,著成3年都無起粒呀!!
依家free運費真係抵買,我都買左好多襪俾阿仔阿女!!

洋房

原文章由 cokikaki 於 08-10-25 04:28 發表

係呀,D質地OK架,我都有買開,係依家DYEN貴左咋,我買最平果時都係計 0.068yen咋,依家唔知升左幾多呢?
生左阿仔後都有開過2次,其中一次係 0.075yen,不過諗落都平過係hk買,質地又好,仲有佢既童裝,有d size係岩埋大人架, ...

想問而家對yen成8仲抵唔抵呀? 你地通常用乜野比錢方式?

侯爵府

原文章由 樹媽 於 08-10-27 13:51 發表

想問而家對yen成8仲抵唔抵呀? 你地通常用乜野比錢方式?

對8都ok掛,可以咁諗,hk d野都貴哂,好多時仲係大陸貨,質地手工又差,買日本衫更貴tim,
咁jshoppers d衫張招紙,都寫係中國制,其他就日本字喇,但質地真係好好架喎!!

大宅

在這個Link 新入會有300分. 300分=300 yen. 到買野時可扣.
http://www.jshoppers.com/ch/cam_regist/index.html

對8就幾貴.不過我之前都買過3次. 扣積分. 一年有2次左右沒有12000Yen 限額仲免手續費&運費.

它的1 Set 幾件 OK ga.

大宅

嘿我都想揾人一齊訂呀
因為我都未訂過唔係好識掂訂
有無人可以幫手安排一齊訂,交收等呀?
thanks

大宅

由31/10 ~ 11/11

JSPHOPPER訂貨滿JPY5000就可以免運費

首頁

尾頁

跳至