二手市場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

首先我好欣賞這裡好多很環保的會員,無私地送出自己多出或用途不大的物品,他們多數都很有交帶很有禮貌,但有少部分人答應了把物件送出後,便渺無音訊,等左佢幾個月都無回覆,其實只要大方講句改變主要喇,唔送咪得囉,不用玩失蹤吧!

大宅

2019勳章

上2個月係度同2個買家買咗jo 印花,一個收到冇事!另一個一直收唔到,問佢又話寄咗有影相但冇影郵票個位,之後佢話仲有印花冇用可以比我 但當然都係冇收到!

啲印花就黎到期 好彩最後都有朋友俾我換到!但明買明賣 唔咳唔好呃人 幾10蚊都係錢

洋房

回覆樓主:

騙徒手法陳出不窮,係2手市場見到佢過pampers半賣半送,我信左佢,我問佢俾寄貨單,佢俾了,但我信佢因此已經係wechat付左300蚊,佢都無寄貨黎,到而家已經第2日,所以我打左去gogovan詢問昨天有無book車,佢話無book車資料,代表對方根本在呃我,沒有叫車送貨........所以請大家如果要在2手市場買野,還是在地鐵交收算,否則不要俾錢……

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

lovingubaby 發表於 19-4-14 14:40
騙徒手法陳出不窮,係2手市場見到佢過pampers半賣半送,我信左佢,我問佢俾寄貨單,佢俾了,但我信佢因此已 ...
我昨天就是跟這個人買尿片,她說今天中午送來,要收$300+$30(運費),我等了成晚都無,要報警嗎?我是網上銀行轉賬的!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊