自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

係facebook都開唔到嚟睇既???????????

大宅

我都開唔到呀, 我對拉布拉多囡囡有興趣!! 好似係全黑? 我仲鐘意~~

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 麟媽媽 於 08-10-21 17:03 發表
嘩...一胎咁多隻架!
所以主人真係有責任同自己隻狗絕育,
生埋咁多搵唔到人要,唔知點算好了....
拉布拉多長大後很忠心,
有心養大狗既幫吓手啦。 ...

多謝樓主咁有愛心分享!

亦非常同意麟媽媽嘅意見!

我有隻拉布拉多仔, 佢地好聰明, 啲書話智商可以去到一個5,6歲小朋友咁。因為聰明, 所以一定要好好調教, 唔係實畀佢激到彈起! 我附近又係有拉拉混種女, 但不幸地個主人唔多教, 淨係送佢地'返學' 但返到屋企又唔教, 搞到佢地勁嘈!

希望大家真係有心照顧佢一生一世先好領養! 佢地依家係好得意, 大隻左都好得意,不過要有心理準備佢可以去到70磅或以上。每日要同佢地玩,跑。同埋大狗喺錢方面會比細狗多少少,佢無論食, 打針,絕育,杜蟲藥等都係'斷磅數計' 雖然其實唔貴, (一個月幾百蚊--儉樸生活) 但大家要有心理同錢銀準備啊!

希望所有拉拉都搵到好主人家!!!

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 小白427 於 08-10-22 12:49 發表
我都開唔到呀, 我對拉布拉多囡囡有興趣!! 好似係全黑? 我仲鐘意~~

要登入自己個facebook account 先睇到架。

複式洋房

樓主......你sed給我個e-mail都冇人覆,係咪假的..如果真係假就咪玩了....

首頁

尾頁

跳至