親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

今個星期六日想去中山珠海行下, 請問有咩好玩, 2日1夜有冇d咩套票可以買, 邊度平d?

複式洋房

原文章由 iampaulineko 於 08-10-21 17:28 發表
今個星期六日想去中山珠海行下, 請問有咩好玩, 2日1夜有冇d咩套票可以買, 邊度平d?

按摩,食海鮮,住下酒店都ok.

複式洋房

中山、珠海都有温泉,现在很适合。
中山仙沐园:
http://www.517free.com/zh-tw/htl_search2.asp?k=zs4xmy
珠海海泉湾:
http://www.517free.com/zh-tw/htl_search2.asp?k=zh5hqwdjc

时间多的话可以逛逛步行街等地方。
原文章由 iampaulineko 於 08-10-21 17:28 發表

複式洋房

有人听过泉眼温泉么?

民房

海泉灣離珠海市區 (九州, 香州或者拱北)都好遠吓. 不過, 你要求唔係好高的話, 海泉灣都夠你玩兩日一夜呀啦.

禁止訪問

禁止訪問

別墅

原文章由 humble_birth 於 08-10-29 18:35 發表
海泉灣離珠海市區 (九州, 香州或者拱北)都好遠吓. 不過, 你要求唔係好高的話, 海泉灣都夠你玩兩日一夜呀啦.

海泉灣有咩玩,我未去過,啱唔啱未夠四歲小朋友玩呢?

複式洋房

有海洋温泉和神秘岛乐园、梦幻剧场等
原文章由 hch 於 08-11-15 22:24 發表

海泉灣有咩玩,我未去過,啱唔啱未夠四歲小朋友玩呢?

首頁

尾頁

跳至