心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 妳們的生日,老公o個邊會唔會記得?

我奶奶會記得, 新抱女婿既生日佢都會比利是, 同埋我既生日係同佢個外孫女差幾日, 通常都會一齊慶祝, 上年個蛋糕就有我個名同佢外孫女個名。 反而我既生日, 我自己阿媽就從來都唔會記得, 更遑論同我慶祝?! 佢既生日我地就記得, 仲要年年call齊人食餐勁, 好多時, 個個則則膊仲要我老公埋單。 :-|
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

子爵府

唔記得, 但奶奶淨係記得我同我老公差不多日子生日,所以次次都係一齊比利是.
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

大宅

我老爺奶奶都吾知我幾時生日,我就吾在乎。老爺奶奶生日就當然要慶祝,因爲佢地係長輩嘛。至於你姑奶你大可以吾送禮物架。

男爵府

咁大個女了!

我就懶得理,老公果邊知唔知丫!

至緊要老公和你亞媽記得味得囉!
第二時仲要記得要仔仔女女記住佢地生日果日添呀

因為佢地生日,就係你一生最痛既時才可生得佢地出來亞麻 :-P :-P :-P

快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

男爵府

結婚第一年,我生日奶奶都有封利事俾我,不過係老公事後話俾奶奶聽,補封俾我o既。其實我都唔介意,因我都唔會記得老爺奶奶生日。而我o既生日,老公記得就得啦,真係唔恨老爺奶奶同我慶祝~~ :mrgreen:

大宅

有老公記得已經夠.................理得佢

複式洋房

別墅

因為我舊曆生日同老公, 老爺好接近, 所以佢地唔會唔記得. 反而我自己父母就年年過o左先至記得
Angela

大宅

我諗我老公o個邊冇一個會記得
不過,對我就冇影響,因為佢地對我o黎講都唔重要。
最重要係老公記得就得o勒!!

大宅

會o架, 姑仔記得我既新曆, 而奶奶就記得我既舊曆, 仲有利是收添. 都好warm架.
至愛巧沛B既 Blog : http://hk.myblog.yahoo.com/kitqinghypy-happyhome

伯爵府

我不在乎他們記不記得我的生日,我老公記得就可以了!全家只有我奶奶在乎她的生日,因她為兒子們只有付出,從不求回報,只希望兒子們在她生日當天,打個電話給她便可以了...但我老公總要人提醒才記得他媽媽的生日.
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

大宅

我老公屋企由細到大從來都無『慶祝生日』依回事,所以,我幾時生日都唔會有人理。

男爵府

2019勳章

They don't know and I think won't care when is my birthday.

王國長老

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 王國長老

年年老爺奶奶都會封利是比我地3個新抱的,因我地三個生日好近,都係七月尾、八月頭,我地仲會三房人聚埋一齊慶祝食飯。今年奶奶暑假由加拿大返左黎,一直住係我度,可能係咁,今年我封生日利是比往年大封,有五百大元!

別墅

我同奶奶同一日中國歷生日,唉....好down.想扮唔記得都唔得...多年來佢無送過嘢比我架...only i give to her...very cheap 人!!!
:-( :-( :-(

洋房

[quote]
玄米茶 寫道:
我老公屋企由細到大從來都無『慶祝生日』依回事,所以,我幾時生日都唔會有人理。

我同玄米茶一樣,佢連自己個仔既生日都無興祝ka wor

男爵府

2019新春慶豚圓

一定唔知!

男爵府

小琪 寫道:
一定唔知!

mee too! :mrgreen:
不過我老公都吾記得所有人o既生日!
公平! :mrgreen:

大宅

冇人會知, 亦冇人會問

男爵府

直頭唔知我幾時生日呀? :lol: :lol:

首頁

尾頁

跳至