自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

珍珠宮

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20160606/55191707

鍾麗緹(Christy)噚日答應咗張倫碩嘅求婚,佢回應《蘋果》時話今次一定會大搞,因為之前結咗兩次婚,佢都冇着過婚紗。

Christy講到張倫碩同佢求婚,佢今日透過微信回覆《蘋果》話:「當然say yes啦,因為同佢一齊一年啦,都好了解佢性格,佢係一個好負責任嘅男人,好take care我同小朋友同個家庭,好多謝個電視節目《如果愛》,我可以搵到我真愛。我最開心係everyday我可以同佢say good morning 、good night。」
咪以為結過兩次婚嘅Christy第三次結婚會一切從簡,佢話今次反而會大搞,因為佢從未正式着過婚紗,Christy話:「我其實從來未有過好traditional嘅wedding banquet,第一次就乜都冇安排,第二次就喺加拿大,所以冇朋友,only family,同埋我從來都冇着過婚紗,好長嘅婚紗,所以今次第一次有個traditional嘅wedding。」
Christy講起個婚禮,就越講越開心,繼續話:「我哋個wedding肯定唔會好traditional,但好想有個好大好大嘅party,請每個家庭嚟開開心心。我最開心佢一路一路寫好多歌、佢唱歌好好,呢幾日都有新歌出嚟,又寫歌俾小朋友,應該係7月出,我哋好開心,有好多creative嘅嘢想一齊合作,咁樣生活會好精彩,有好多up and down,有時開心、有時唔開心,佢係我partner,喺我心裏面我知道我永遠有個男人喺身邊支持我、愛我,好難得,我覺得自己好幸福呀!」Christy話嚟緊《如果愛》有4個嘉賓準備拍sesaon 3,包括李菲兒、金希澈、穎兒同付辛博,準備好似佢同張倫碩咁談戀愛,希望佢哋成功。
Christy又補充話:「佢係山東人,所以我一定要着旗袍,同埋要同爹哋媽咪斟茶同比利是,係我之前未做過嘅,今次要做啦。因為我之前冇做過,冇咁Chinese,今次好Chinese。」咁會唔會再生BB?Christy就話:「呢個要順其自然啦,睇個天點樣安排啦。」

張倫碩:我向你求婚!我求你應弓應......」設計對白 情深的一吻......
張倫碩事前作晒歌,排晒舞,先向鍾麗緹求婚,認真花心思。
鍾麗緹話事前一啲都唔知。
事前張倫碩好似有啲緊張喎! 兩家人到齊。

funfun759    發表於 16-6-7 17:13
cutiemapa    發表於 16-6-6 23:01
SiuBBee    發表於 16-6-6 20:05
車仔人    發表於 16-6-6 17:00

已刪除用户

回覆樓主:

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

Keep 得超好!
你若盛開, 蝴蝶便來!

翡翠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有嫩草食, 正呀!

珍珠宮

2018父親節勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

Wow....HK Elizabeth Taylor.....佢真係愛情敢死隊 Good luck and enjoy

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

CACACAROL 發表於 16-6-6 15:07
...

禁止訪問

畀面勳章

回覆:CACACAROL 的帖子

大宅

祝福她,不容易呀,兩段婚姻,三個孩子! 很有愛!

伯爵府

佢老公幾靚仔喎.....咩水黎??
鍾麗緹KEEP得好好喎...好靚.

wcpcelia    發表於 16-6-6 16:50
davywm    發表於 16-6-6 16:11

子爵府

祝福她

別墅

之前以為兩個花邊新聞,原來真係拍拖架...

子爵府

2024年龍年勳章

回覆:鍾麗緹第三次嫁:要搞大佢!

第三次架啦? 仲好靚呀, 佢老公都好靚仔

男爵府

希望她這次能找到真正的幸福

禁止訪問

回覆樓主:

珍珠宮

畀面勳章

恭喜佢地,要幸福啊

珍珠宮

牛年勳章 開心吸收勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

大宅

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

祝福

首頁
12345...7

尾頁

跳至