跳至

首頁
23456...23

尾頁

子爵府

CYL,

DOWNLOAD咗喇, BUT未攞到手, (我叫FRIEND幫我搞的, 因為我出咗街).

我上網睇過原來12月6號就要INTERVIEW喇, C啦, 佢真係一句都未識講, 唉.....

原文章由 cyl299 於 08-11-4 11:05 發表

咁你拎左樂基報名表未呀? 我諗isabelle都唔會好叻, 佢係大b但係都未係好識講野呀....

大宅

原文章由 yatjeh 於 08-11-4 15:39 發表
CYL,

DOWNLOAD咗喇, BUT未攞到手, (我叫FRIEND幫我搞的, 因為我出咗街).

我上網睇過原來12月6號就要INTERVIEW喇, C啦, 佢真係一句都未識講, 唉.....

我果日download完9:30已經交左lu! 係呀, 12月6號就in喇, 所以我而家先會咁緊張!

子爵府

妳唔駛驚喎 (有ethan陪跑), 睇個勢isabelle應該掂硬播! 話晒妳都有比佢返playgroup嘛, ethan都無返過playgroup, 而且男仔真係學嘢慢d呢....

原文章由 cyl299 於 08-11-4 16:20 發表

我果日download完9:30已經交左lu! 係呀, 12月6號就in喇, 所以我而家先會咁緊張!

大宅

原文章由 yatjeh 於 08-11-4 16:48 發表
妳唔駛驚喎 (有ethan陪跑), 睇個勢isabelle應該掂硬播! 話晒妳都有比佢返playgroup嘛, ethan都無返過playgroup, 而且男仔真係學嘢慢d呢....

聽朋友講話今年超多人報, 間間都好難入呀....mouth:

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原文章由 yatjeh 於 08-11-3 14:11 發表
YES ARH!

咁梗係忙......我女剛test 完1week 左右....
我女2001年1月8日QE出世  

大宅

Yat,

I am thinking! I think I need your opinion?

what do you think about HK or UK?

原文章由 yatjeh 於 08-11-4 10:52 發表
tiff,

妳地有無計劃幾時會返hk長住呀? 如果係的話, 真係要早d做定research報名呀.

hk的教育系統真係好討厭呢!!!

大宅

I love 影曦 and 靖翹

They are very nice! Please tell me how to teach Portman.

原文章由 yennie 於 08-11-4 00:43 發表

你而家喺hk定uk呀
我老公知道幼稚園要interview後,佢嘅反應係...
"are you having a laugh? interview for kindergarten? you are joking me!"
我都唔知點答佢﹣。﹣

陪玩
會比較識照顧其他小朋友
呢期影曦 ...

子爵府

TIFF,

呢個問題呢真係好難3言兩話講得到, 真係各有各好....

其實有好幾次我都想CALL妳架, BUT打親妳都唔晌HOME, 如果打妳手機又怕妳返工唔方便傾呢....

等我搵日再CALL妳慢慢傾啦.
原文章由 Kitchu 於 08-11-5 22:04 發表
Yat,

I am thinking! I think I need your opinion?

what do you think about HK or UK?

大宅

Yat,

ho ar ho ar! call me ar...............long time no chat la! yat yat

原文章由 yatjeh 於 08-11-6 18:43 發表
TIFF,

呢個問題呢真係好難3言兩話講得到, 真係各有各好....

其實有好幾次我都想CALL妳架, BUT打親妳都唔晌HOME, 如果打妳手機又怕妳返工唔方便傾呢....

等我搵日再CALL妳慢慢傾啦.
...

大宅

Hi everyone, I'm in London already!

侯爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Hi cyl,

Welcome back to the rainy, windy and coldLondon.
ALL ANIMALS ARE EQUAL, BUT SOME ANIMALS ARE MORE EQUAL THAN OTHERS.

等待驗證會員

原文章由 Zenia 於 08-11-10 01:12 發表
Hi cyl,

Welcome back to the rainy, windy and coldLondon.

係呀,我地呢邊今日都係落雨又大風又凍

大宅

Welcome!!

原文章由 cyl299 於 08-11-10 01:06 發表
Hi everyone, I'm in London already!

大宅

welcome back

原文章由 cyl299 於 08-11-10 01:06 發表

子爵府

cyl,

you can really take a good rest now, don't miss this chance arh!

大宅

原文章由 yatjeh 於 08-11-10 23:18 發表
cyl,

you can really take a good rest now, don't miss this chance arh!

我已經開始左返工喇, 真係好開心呀, so far d同事對我都好好, 個個仲恭喜我再有bb添! 我真係覺得唔做hk份工係岩既! 雖然而家返工無以前咁方便, 不過兩三個月無乜所謂啦! 你地會唔會有gathering呀? 如果有記住預埋我呀!

大宅

cyl

where are u living at the moment?
how long does it take to travel to work?
u have to take care yourself while in UK alone ar

原文章由 cyl299 於 08-11-11 17:38 發表

我已經開始左返工喇, 真係好開心呀, so far d同事對我都好好, 個個仲恭喜我再有bb添! 我真係覺得唔做hk份工係岩既! 雖然而家返工無以前咁方便, 不過兩三個月無乜所謂啦! 你地會唔會有gathering呀? 如果有記住預埋我 ...

子爵府

CYL

sorry 咁遲先覆你因近排好忙, 我o個時只係夜晚比, 因佢只係夜晚訓得唔好.

原文章由 cyl299 於 08-11-4 08:11 發表
我琴日終於都簽左個新工人喇, 不過都要等到1月頭先來得, 真係好呀! 可以係我返uk前搞惦!

wawa
我想問你係咪有比通屋bb食架? 係咪真係一日3次? 我見isabelle成日訓得唔好所以我琴晚比佢食左一次, 唔知今日好唔好再比 ...

子爵府

呢排真係好忙, 工私兩忙,返到屋企又忙亞仔功課. 全部都係文字,佢點會識呀, 所以晚晚都要讀題目.

原來你地轉了新版, 怪不得無人啦.

原文章由 yatjeh 於 08-10-31 15:11 發表
WA,

點解咁耐唔見妳浦頭架?

[ 本文章最後由 wawa 於 08-11-12 11:49 編輯 ]

子爵府

Yennie
囡囡都有幼稚園收佢啦. 第一間就ok 咗. 可能佢有同老師byebye, 同give goodbye kiss.

原文章由 wawa 於 08-11-12 11:46 發表
呢排真係好忙, 工私兩忙,返到屋企又忙亞仔功課. 全部都係文字,佢點會識呀, 所以晚晚都要讀題目.

原來你地轉了新版, 怪不得無人啦.

首頁
23456...23

尾頁

跳至