自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問下Panasonic 焗爐好用嗎? 有冇jm 用緊呢款呢?

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

用咗半年,幾好呀
The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

大宅

回覆樓主:

好用,用左差不多一年

大宅

請問爐溫算準嗎?

大宅

回覆 wincygl 的帖子

我都想知呢

男爵府

PhoebeWan 發表於 16-6-13 21:33
想問下Panasonic 焗爐好用嗎? 有冇jm 用緊呢款呢?

用緊 好用

大宅

畀面勳章

回覆 PhoebeWan 的帖子

我部唔夠一年壞兩次,整左一次,第二次唔整了,直接換過部。兩次都係一開就跳掣,個職員都話過左保養都唔建議整,因為零件費唔平。

大宅

回覆:Panasonic 焗爐一問

焗爐預熱左放蛋糕入去果時使唔使stop佢再放蛋糕入去再調翻溫度架?新手一問

大宅

carbonegg 發表於 16-6-14 11:06

我部唔夠一年壞兩次,整左一次,第二次唔整了,直接換過部。兩次都係一開就跳掣, ...

大宅

carbonegg 發表於 16-6-14 11:06

我部唔夠一年壞兩次,整左一次,第二次唔整了,直接換過部。兩次都係一開就跳掣, ...

我買果部都係咁喎!!買左之後焗左第一次冇事, 第二次就跳制, 之後拎去整, 佢直接比返部新既我

大宅

畀面勳章

回覆 zoiensy 的帖子

我用左半年到,抬去佐敦維修,話發熱管定發熱線壞,免費換左,如果過左保養,要二百幾,部機我買五六百蚊,所以佢叫我過左保養再壞就換部新,唔值得整,所以第二次壞,應未過保養,我都費事抬嚟抬去,掉左。

大宅

會唔會考慮買Panasonic蒸焗爐? 我呢排睇緊,覺得好好咁... 好想買

大宅

之前買過Panasonic微波蒸焗爐, 用咗幾次就壞咗, 所以諗住買個焗爐簡單D就算...

首頁

尾頁

跳至