自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日亞女係學校比個同學仔
咬到瘀哂同埋腫哂呀
一見到我 就喊到豬頭咁呀~
因為咁 老師就同我傾左兩句
講係咩原因 又話已經話左個位同學
叫我唔好介意 同埋講唔好意思
佢一路講 我個心就好痛 仲有d眼濕濕tim

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 loveyammie 於 08-10-23 19:17 發表
今日亞女係學校比個同學仔
咬到瘀哂同埋腫哂呀
一見到我 就喊到豬頭咁呀~
因為咁 老師就同我傾左兩句
講係咩原因 又話已經話左個位同學
叫我唔好介意 同埋講唔好意思
佢一路講 我個心就好痛 仲有d眼濕濕tim

:naugh ...

你要見見o個個學生o既媽咪, 避免再發生!

大宅

原文章由 lypoon 於 08-10-23 19:20 發表

你要見見o個個學生o既媽咪, 避免再發生!

但係頭先老師冇講係邊一位同學
如果我咁樣做 會唔會攪到好彊

同埋果一個同學 原來唔係第一次咬人
之前都試過咬其他同學仔

男爵府

2023年兔年勳章 畀面勳章

咁點解你個囡仲會俾人咬, 應該老師有責任去隔離呢位有問題o既學生.

Kaya Kwok was born on 31/JAN/05
Alvin Kwok was born on 05/JUL/12

大宅

原文章由 LOKITLING 於 08-10-23 19:32 發表
咁點解你個囡仲會俾人咬, 應該老師有責任去隔離呢位有問題o既學生.

d老師話聽日開始就會隔離果個同學仔

大宅

原文章由 loveyammie 於 08-10-24 03:22 發表

d老師話聽日開始就會隔離果個同學仔

你個女幾多歲, 我個仔都成日比其他小朋友咬或者抓傷, 不過小朋友仲細, 佢地都無心既, 有時我個仔都會整傷其他小朋友, 所以你都唔洗咁唔開心啦...

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

好肉赤
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

OMG !!!! 咬到瘀哂同埋腫哂 & 唔係第一次咬人!!!! Is that classmate 野人?? 用口........I think you should identify who that kid is and let his/her parents know about this.
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我仔仔讀 PN Class 都試過比同學仔咬,心痛到我 c c 下呀
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

係啦~比我都會要求見對方家長~

複式洋房

我讚成!

大宅

原文章由 superbaby101306 於 08-10-24 09:04 發表

你個女幾多歲, 我個仔都成日比其他小朋友咬或者抓傷, 不過小朋友仲細, 佢地都無心既, 有時我個仔都會整傷其他小朋友, 所以你都唔洗咁唔開心啦... ...

我個女而家3歲幾
佢第一次比人整到
不過我個女之前都打過d同學仔既
比人投訴過兩次

大宅

原文章由 juicypig 於 08-10-24 11:18 發表
好肉赤

緊係啦
我令願係我比人咬呀

大宅

原文章由 titankaine 於 08-10-24 11:41 發表
係啦~比我都會要求見對方家長~

我老公都係咁講
不過我唔想攪到件事咁彊
始終小朋友仲細
真係有好多野唔識
如果再有下一次
咁成件事又唔同講法喇

禁止訪問

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章

男爵府

但個個小朋友已經唔係第一次喎
原文章由 loveyammie 於 08-10-24 14:02 發表

我老公都係咁講
不過我唔想攪到件事咁彊
始終小朋友仲細
真係有好多野唔識
如果再有下一次
咁成件事又唔同講法喇

首頁

尾頁

跳至