夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

你搵小三出黎對質係無意思, 佢地都可以夾計講大話, 你見埋小三果樣你會仲後悔, 因為你個腦已經深深植入左佢, 而佢會不斷係你思緒出現, 你到時仲痛苦。

唔去再去想佢斷定未斷, 因為你永遠得不到答案, 就算佢真係斷左又如何? 你亦都唔會再信佢, 往後生活只會疑神疑鬼!

接受現實佢根本唔愛自己, 對佢唔好再抱任何希望, 離開一個唔愛自己既人, 仲有仔女愛錫, 點算覺得佢冇左佢就以後冇左快樂? 唔好為左一個唔愛你既人而活, 要為自己而活! 世界那麼大, 你甘心就咁俾佢糟蹋左你既人生? 明天會更好, 視乎你用咩心態對待! 加油! 好好計劃自己同小朋友點過!

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

bubbleguppies 發表於 16-6-19 10:48
多謝你嘅鼓勵。忍落去,他真的會回頭嗎?問心我對佢都無晒信心。究竟佢仲愛我呢個人,定係為咗責任同小朋 ...

叫你忍落去,係因為你跟本冇獨立生活的能力。
但忍,係唔會令佢改好。

複式洋房

shishicat 發表於 16-7-2 11:18
你搵小三出黎對質係無意思, 佢地都可以夾計講大話, 你見埋小三果樣你會仲後悔, 因為你個腦已經深深植入左佢 ...

忍不住同個好姊妹講咗,佢話,把口講到點都係假,行為先代表一切。就憑佢咁耐都唔斷出面嗰個,同一個大話一次又一次被揭穿,點可以再信呢個人,叫我堅強D接受佢已經唔係以前我認識嘅老公。佢要將個心分一半比出面個女人,佢都再唔配得到我嘅愛。做女人最緊要保護自己,包括心靈同身體。

以後我會將所有愛留比自己同仔仔,唔會再稀罕佢嘅愛,多謝各位jm 一路嘅鼓勵,共勉之。

大宅

bubbleguppies 發表於 16-6-18 18:34
我以為有個BB可以俢補關係,可以令佢個心回來。宜家諗番佢同我上床時,個心原來仲有第二個女人,真係好後 ...

用BB去留住一個男人嘅心係最錯嘅決定

大宅

bubbleguppies 發表於 16-7-2 09:38
其實我只係諗住見到個女人,就可以同佢對質,睇下c6有冇呃我。如果冇呃我,我會好開心同可以有藉口令自己 ...

點解你可以咁天真?!你C6係你枕邊人理應係同你最親密既人,都呃完你一次又一次滿口大話啦!點解你會認為一個同你毫無關係既小三,反而會同你誠實?你估佢企響你果邊定你C6果邊?佢就算肯見你都一定事先同你C6夾晒口供啦!

唔好再挖個陷阱比自己踩喇,面對現實啦!愛錫自己多D!

複式洋房

親親小寶 發表於 16-7-3 01:48
用BB去留住一個男人嘅心係最錯嘅決定

我宜家知道了。我個好姊妹話,佢想留住個BB,只不過唔出無咗個家,唔想離婚,唔想冇咗個仔,唔想分身家,唔想冇咗一貫嘅生活水準,但並唔係因為愛我,因為佢已經可以為個女人咁傷害我,仲講乜野愛....而且我再生多個,就更加走唔甩,到時佢點滾我都更加冇符

有BB真係一個好錯嘅決定

大宅

bubbleguppies 發表於 16-7-3 08:31
我宜家知道了。我個好姊妹話,佢想留住個BB,只不過唔出無咗個家,唔想離婚,唔想冇咗個仔,唔想分身家,唔 ...

而家希望你老公識諗會浪子回頭金不換啦

首頁

尾頁

跳至