自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問有無人試過呢兩位風水師呢, 我想睇家居風水, 請問有無BK國民試過同埋知道佢地o既收費? 又有咩要注意呀??

咁..........你地覺得邊位師父好d呢???

大宅

我c6個朋友搵蘇XX睇過家居風水,佢朋友話佢所講嘅同佢出果本流年書差唔多,問多句都好似好趕時間咁...至於李XX,我舊同事的舊公司搵過佢睇風水,總結...流
以上不是本人立場,只反映朋友意見

大宅

蘇民峰,我有個朋人睇過,佢冇提及準唔準,李丞責,風水就唔知,但相書有人就話佢準,但我居企最近都睇過風水,個師父係同事介紹,睇完之後有好明顯轉變,包括自己同老公脾氣,心情都變好,應該唔係心理作用,因為我之前也睇過2次風水,但睇完之後都好像冇分別,所以今次呢個師父我就覺得佢好好,仲介紹比我阿哥睇,佢上星期先睇完,如有興趣可e-mail:[email protected]......

別墅

我都覺得以上呢兩個都係唔好既~不過如果要揀,梗係蘇民峰喇~唔係因為佢出名~而係我覺得李丞責成日都好似自己都唔知自己講咩咁...

男爵府

我搵過李生睇風水
講得又快...問佢野又寸又唔想答
我唔會介紹俾人囉

大宅

我都搵過李師傅睇風水. 不過, 收得勁貴, 佢係每尺計. 我睇果次, 佢收咗我7千蚊. 依家諗番, 覺得好貴, 好唔值得.
至於準唔準, 有無料到. 講真, 我覺得無咩特別. 但李師傅既每年運程書, 我都有買, 都幾準. 反而覺得買運程書仲好過叫佢上嚟睇風水

大宅

我都有朋友揾過蘇民峰, 帮佢個B囡改名, 但我地覺得好似麻麻地, 一來B囡個名極之普通, 通街都係, 二來B囡出世未夠一年, 個老豆係出邊有女人, 依家佢兩公婆仲拖拖拉拉, 母承父職 ... 真係唔知關唔關個名改得好唔好呢?我"登"阿B囡慘呀!

原文章由 ml628 於 08-10-26 01:40 發表
蘇民峰,我有個朋人睇過,佢冇提及準唔準

子爵府

吓~~~~咁.....即係點呢....睇唔睇好呢????

子爵府

回覆 #8 毛B 的文章

風水唔係救世主,唔好以為改個名就家庭幸福,睇過風水就風山水起,批個命就一世有運行先得架,我就一向都有搵你所講既其中一個睇,有人話好有人話唔掂,好與唔好視乎你點去理解我之前所講既野.

子爵府

原文章由 peggywaiming 於 08-10-26 00:06 發表
我c6個朋友搵蘇XX睇過家居風水,佢朋友話佢所講嘅同佢出果本流年書差唔多,問多句都好似好趕時間咁...至於李XX,我舊同事的舊公司搵過佢睇風水,總結...流
以上不是本人立場,只反映朋友意見 ...

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 pollybell 於 08-10-26 16:52 發表
風水唔係救世主,唔好以為改個名就家庭幸福,睇過風水就風山水起,批個命就一世有運行先得架,我就一向都有搵你所講既其中一個睇,有人話好有人話唔掂,好與唔好視乎你點去理解我之前所講既野. ...

同意你所講

大宅

原文章由 毛B 於 08-10-26 16:31 發表
吓~~~~咁.....即係點呢....睇唔睇好呢????

我有朋友搵左簡信x睇風水,
因為兩公婆新居一住左入去就成日病,
佢媽咪個朋友就介紹左簡師父比佢地.
跟住睇完因間屋唔可以甲到佢地,
所以佢地為有搵屋搬.搬左之後就無嘜病痛發生.
佢好似收幾千蚊到,你或者上佢個網問問呀!
係有線成日上怪談o個個呀.

民房

回覆 #3 ml628 的文章

請問可否也給我風水師的資料.....
如可的話請pm給我.....謝謝

男爵府

would you PM me, thanks

首頁

尾頁

跳至