夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

我有個朋友明戀了個男仔已經八年, 其實個男仔係有女朋友, 而且曾經亦拒絕個我朋友, 但好奇怪個男仔每當失意時總會搵我朋友, 亦曾經KISS 過我朋友, 但個男仔亦有同我朋友講..其實佢都有喜歡過我朋友, 但係個男仔講唔會同佢女朋友分手, 而且個男仔知道我朋友有男仔追既時候會好緊張..我亦有同我朋友講唔好再有一斷咁開關係, 但我朋友竟然可以同我講..佢每次想逃避個男仔既時候, 個男仔仲會對佢越來越好, 所以就係咁佢地既關係維持了八年.

大宅

一個願打; 一個願捱... 佢哋都維持咗咁耐, 妳FD都好難會放棄! 一句講晒, le個男人真係好衰囉! 自己要唔到都唔比人哋要...
2個寶貝~雅詠&灝泯

翡翠宮

原文章由 Rubi_0331 於 08-10-25 18:05 發表
我有個朋友明戀了個男仔已經八年, 其實個男仔係有女朋友, 而且曾經亦拒絕個我朋友, 但好奇怪個男仔每當失意時總會搵我朋友, 亦曾經KISS 過我朋友, 但個男仔亦有同我朋友講..其實佢都有喜歡過我朋友, 但係個男仔講唔 ...

呢個男仔都好自私下,一方面佢鍾意佢gf,同時亦對你朋友有d feel,佢亦好享受有女仔鍾意佢個種感覺,佢怕當有男仔追你朋友,而你朋友又接受的時候,佢就變相無左個紅顏知己,但佢亦唔想做衰人比人話佢一腳踏面船,所以佢唔會同你朋友開始~~~

一句講哂,都係一個典型"得一想二"的男人~~~

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

一個女人青春有限
嘥緊自己時間

放低自己,尊重別人
提升內蘊,不為別人為自己

別墅

呢o的真係正宗自私精囉~~!!佢根本就唔係鐘意你朋友..只係唔想無左一個隨傳隨到既人姐!!不過呢o的野係無得勸...要等到你朋友心死...或者等到個男仔同個女友結婚~你朋友先會醒覺...

男爵府

le 個男人要唔要都"把",正人賤男.
希望你朋友清醒d啦 ....無謂再放d時間係
le d 男人身上...真係唔值得...

子爵府

好媽媽勳章

其實最重要你朋友點諗...如果你朋友真係可以完全放開...就算個男仔點對佢好...佢都唔會有感覺...個男仔當你朋友係咩...你朋友應該清楚...水泡定係唔想無左個種覺得有人暗戀自己...而唔想個個人突然唔再愛自己個種感覺...

[url=http://lilypie.com][img]

複式洋房

呢個世界真係無奇不有!mouth:

大宅

好明顯個男的好自私喇
佢唔想少佐個人對佢好嘛!

複式洋房

講得好!

原文章由 E@V 於 08-10-26 05:24 發表
好明顯個男的好自私喇
佢唔想少佐個人對佢好嘛!

禁止訪問

複式洋房

唔好浪費時間係呢個男人身上, 如果佢真係鍾以你朋友, 應該一早就追佢la, 洗唔洗等到家陣呢?

禁止訪問

好媽媽勳章

水晶宮

原文章由 Rubi_0331 於 08-10-25 18:05 發表
我有個朋友明戀了個男仔已經八年, 其實個男仔係有女朋友, 而且曾經亦拒絕個我朋友, 但好奇怪個男仔每當失意時總會搵我朋友, 亦曾經KISS 過我朋友, 但個男仔亦有同我朋友講..其實佢都有喜歡過我朋友, 但係個男仔講唔 ...

8年 ? 咁過男仔同女朋友結左婚未呀 ?

就算e+個男仔同女朋友分手,揀你個friend. 我諗你個friend仲難受, 因為會疑神疑鬼, 懷疑個男仔同女朋友偶斷思連.

叫佢對自已好d, 揀個可以愛得光明正大既人黎愛啦.
天空之城, 快樂之地

禁止訪問

男爵府

好明顯個男仔係當你個fd係水"抱", 但你個fd可以忍受左8年, 只可以講一句 "一個願打、一個願捱", 冇計啦!

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 kary512 於 08-10-25 23:33 發表
呢o的真係正宗自私精囉~~!!佢根本就唔係鐘意你朋友..只係唔想無左一個隨傳隨到既人姐!!不過呢o的野係無得勸...要等到你朋友心死...或者等到個男仔同個女友結婚~你朋友先會醒覺... ...

講中晒我想講嘅!

別墅

係..其實我們所有朋友都係咁同佢講個男人好自私, 我朋友都有咁講如果佢有一日結婚可能佢先會放棄而家咁既關係. 佢話都已經咁多年..都冇想過會有日同佢一齊, 所以佢咁多年來, 都冇再同人拍拖..因為佢自己都知道個心..一直都係喜歡而個男人..

複式洋房

原文章由 Rubi_0331 於 08-10-26 15:19 發表
係..其實我們所有朋友都係咁同佢講個男人好自私, 我朋友都有咁講如果佢有一日結婚可能佢先會放棄而家咁既關係. 佢話都已經咁多年..都冇想過會有日同佢一齊, 所以佢咁多年來, 都冇再同人拍拖..因為佢自己都知道個心.. ...

個男嘅自唔自私都唔緊要!係你個朋友有問題八年唔係小時間,八年都睇清睇楚個男人點對自己啦!仲要浪費咁多時間落去一個男人到!你估女人好多個八年咩!

伯爵府

唔會有好結果lor, 你fd 一日未清醒, 冇人可以幫佢.

首頁

尾頁

跳至