夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

女人青春有限期, 點解仲要執迷不悔!!!

別墅

原文章由 Rubi_0331 於 08-10-26 15:19 發表
係..其實我們所有朋友都係咁同佢講個男人好自私, 我朋友都有咁講如果佢有一日結婚可能佢先會放棄而家咁既關係. 佢話都已經咁多年..都冇想過會有日同佢一齊, 所以佢咁多年來, 都冇再同人拍拖..因為佢自己都知道個心.. ...

為左一棵樹放棄成個森林....
你個FD唔好咁幼稚la....
有嘢事...無人可憐ka...

大宅

好媽媽勳章

浪費時間!好傻!

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

個男仔非常自私

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

個男的,想享齊人之褔,一腳踏兩船。

大宅

原文章由 kary512 於 08-10-25 23:33 發表
呢o的真係正宗自私精囉~~!!佢根本就唔係鐘意你朋友..只係唔想無左一個隨傳隨到既人姐!!不過呢o的野係無得勸...要等到你朋友心死...或者等到個男仔同個女友結婚~你朋友先會醒覺... ...

Agree

翡翠宮

自作孽 明知同呢個男人無將來既都甘願中個頭埋去, 真係前世欠佢架咩 我相信你朋友再係咁落去佢永永遠遠都只會係呢個男仔既第三者, 講真有邊個男人5鍾意左右逢迎呀
原文章由 Rubi_0331 於 08-10-26 15:19 發表
係..其實我們所有朋友都係咁同佢講個男人好自私, 我朋友都有咁講如果佢有一日結婚可能佢先會放棄而家咁既關係. 佢話都已經咁多年..都冇想過會有日同佢一齊, 所以佢咁多年來, 都冇再同人拍拖..因為佢自己都知道個心.. ...

子爵府

個男仔當你個朋友係後備
原文章由 Rubi_0331 於 08-10-25 22:05 發表
我有個朋友明戀了個男仔已經八年, 其實個男仔係有女朋友, 而且曾經亦拒絕個我朋友, 但好奇怪個男仔每當失意時總會搵我朋友, 亦曾經KISS 過我朋友, 但個男仔亦有同我朋友講..其實佢都有喜歡過我朋友, 但係個男仔講唔 ...
得意事來,處之以淡。失意事來,處之以忍!

男爵府

個男仔唔love你個friend, 但係又唔討厭, 佢當你個friend係雞肋

首頁

尾頁

跳至