婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 婦科醫生

可否留方醫生的電話?Thanks !!
christy_happy 寫道:
hi Martin媽咪:
我有第一個bb時都係有兼睇政府,但後期覺得好馬虎,先全部轉睇方醫生,我都係睇咗成10個私家醫生,都係覺得佢最好,每次覆診都睇成4.5個字,任問唔嬲,妳會睇得好放心,佢唔會因為妳有睇政府而求求其其,佢個時都知我有睇埋政府,絕對唔會hard sell妳係佢度生,而係佢既細心同專業操守令妳選擇佢.
°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •°°∴☆. •°∴° •°∴°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •°°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •°°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •°☆. •°°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •° Don't try so hard, the best things come when you least expect them to. 不要太努力去找,最好的東西是在你最預計不到的時候出現。

民房

Dear wowwowwow,

Dr. Fong 是駐st. paul's hospital既doctor. No need to book him. You just need to call the hospital telephone number and ask Dr. Fong 診証 time. Then, you can go to the hospital clinic to register, just like 輪街証. However, I think it is good 因為如果你 urgently想睇医生,私家医生未必即日可以比你去. Anyway, Hospital number is 28906008.

Actually, I think Dr. Fong is a very nice and professional doctor. After visit him, you will be 好放心. I will have my delivery this month and I will choose to use him.

大宅

請問有無人睇過馬鞍山仁安/佐敦陳冠鴻醫生?好唔好

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我睇過余啓文, 覺得佢個人幾NICE, 我係政府醫院生, 佢知道後都沒特別唔同, 仍然很細心, 每有問題提出, 佢都會細心解釋及叫我不用擔心. 收費方面亦不貴, 每次產檢連照超聲波$350.-, 另加藥費.

複式洋房

我以前都有睇過陳麗燕,現在諗返轉頭都覺得佢麻麻!
可能佢太多人睇(很多孕婦),放工後去起碼都要等成1個鐘以上(以叫好彩)我最勁0個次等0左成兩個鐘,先至有得睇(10分鐘不夠便出返0黎 !) 可能太多人在出面等既原固,所以她會比較無耐性去講解比你聽,我都知佢好有經驗和有料,但都要諗0下我0地病人的立場,我係有問題才來找你,但她可能會覺得好小問題0者,而不作詳細講解. 而且佢一日睇成咁多個症,仲邊度會對個個都咁有心機講解, 但我試過一次在星期六上午去睇,佢0既態度又好d和有心機同你講解 , 但我覺得我來得睇症,梗係想得到專業和詳細的意見喇 !
而我最近經朋友介紹下看了一位令我覺得好滿意的婦科男醫生,他非常有耐性地慢慢作出詳細的專業意見給我知! 可能佢診金較貴$500 (連超聲波,不包藥) ,所以預約後不需等候多久便可接見醫生,我開頭都驚點解無人睇0既,唔通不好,但我看了後便無晒憂慮,反而覺得好滿意佢可比到好專業0既意見給我,如果你想要他的地址電話可pm給我 ! 希望可幫到你
°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •°°∴☆. •°∴° •°∴°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •°°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •°°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •°☆. •°°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •° Don't try so hard, the best things come when you least expect them to. 不要太努力去找,最好的東西是在你最預計不到的時候出現。

男爵府

Dear wowwowwow,
Please pm info to me, thanks!

首頁

尾頁

跳至