自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

badguy333 發表於 16-7-1 07:59
你做血流成河咩,有條繩俾你抆出黎,直接掉落廁所,之後換返m巾/塞返綿條就可以

手指最多會整到少少,唔 ...

會塞厠所㗎

珍珠宮

cy101 發表於 16-7-1 08:55
平時都無用開, 一黎就用係游水到, 怕你攪唔掂!!
AGREE, 第一次用時都要適應用法, e.g. 你會feel到幾時滿要去換

珍珠宮

cdn 發表於 16-7-1 08:58
會塞厠所㗎
有D唔會塞架。不過如果擔心, 我會用幾層廁紙包住, 當普遍M巾扔

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 熱血勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

cdn 發表於 16-7-1 08:58
會塞厠所㗎

唔會㗎,可以沖落屎坑架,放心

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

goat 發表於 16-7-1 08:58
平時量多都要兩小時就換, 某隻牌子出左super super流量, 仲未有機會用, 唔知有幾勁 ...
我用呢隻架SUPER SUPER...都要好快換

珍珠宮

回覆樓主:

唔識用唔好用。放得唔好,游游下水漏m ,其他人真係多得你唔少

珍珠宮

stagea 發表於 16-7-1 09:04
我用呢隻架SUPER SUPER...都要好快換
唔係掛, 仲諗住入貨

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

goat 發表於 16-7-1 09:12
唔係掛, 仲諗住入貨
其實同正常版, 粗少少...但我都有漏滴出來一兩滴, 頭一兩日

goat    發表於 16-7-1 09:14

琥珀宮

choco_soup 發表於 16-7-1 09:08
唔識用唔好用。放得唔好,游游下水漏m ,其他人真係多得你唔少
最好唔好頭兩日用, 真係會漏出來...

男爵府

引用:Quote:Kanny_yan+發表於+16-7-1+07:55+好奇

原帖由 badguy333 於 16-07-01 發表
你做血流成河咩,有條繩俾你抆出黎,直接掉落廁所,之後換返m巾/塞返綿條就可以

手指最多會整到少少,唔 ...
哈,我未用過,唔識啊。。。

珍珠宮

引用:Quote:choco_soup 發表於 16-7-1 09:08 唔

原帖由 stagea 於 16-07-01 發表
最好唔好頭兩日用, 真係會漏出來...
我用熟左未試過漏,但真係要頻密換(頭兩日)。諗過轉巾,但用棉條實在太爽,返唔到轉頭,特別係夏季

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+stagea+於+16-07-01+發表最好

原帖由 goat 於 16-07-01 發表
我用熟左未試過漏,但真係要頻密換(頭兩日)。諗過轉巾,但用棉條實在太爽,返唔到轉頭,特別係夏季

...
而家天氣咁熱、真係用棉條爽

goat    發表於 16-7-1 09:35

子爵府

引用:Quote:keroppi_pororo+發表於+16-7-1+07:50

原帖由 bkfans 於 16-07-01 發表
你未用过小心蝦碌,我试过用緊但漏出来。
我覺得量多嗰一日,要加塊護墊好D

stagea    發表於 16-7-1 10:47

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我用無導管,慣左用手指好方便。其實就算掂到血都只會係手頭頭果一截,抹乾淨出去再洗手就得。就算M都唔會血流成河啊
無M時好難塞入去架,係有M就好易,最好加塊護墊

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 熱血勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

Kanny_yan 發表於 16-7-1 09:23
哈,我未用過,唔識啊。。。

我都唔係用左好長日子,做運動時就會用,但有時都仲會加多塊短M巾,因為此終怕佢漏,尤其量多嘅日子

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

咁急先黎試 不如下次正式試用左先再去游水啦

公爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

邊隻最好用同易用?我用過playtex有導管,覺得好難用(超新手)

公爵府

引用:Quote:goat 發表於 16-7-1 09:12 唔係掛,

原帖由 stagea 於 16-07-01 發表
其實同正常版, 粗少少...但我都有漏滴出來一兩滴, 頭一兩日
我習慣頭兩日加返m巾,怕見紅!
早兩日用緊時諗到個冇聊問題,自己成日十吓十吓,會唔會唔記得攞返支棉條出嚟,跟住又放支新嘅入去?實際上有冇可能做到?

公爵府

Kanny_yan 發表於 16-7-1 07:55
好奇一問,係公司要換,係廁格成手血出黎咪好尷尬?

帶埋薯條入去做道具,人地最多以為你喺廁所食野,洗手時無咁尷尬

公爵府

cy101 發表於 16-7-1 07:59
血手印!!!

笑死我了

首頁

尾頁

跳至