自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我想買部浴室寶,見到有西x寶,kxk,panasonxc,氣x, 好多好多………請問邊隻牌子好?

公爵府

一小時用一度電.你想清楚呀.

男爵府

回覆:浴室寶,那隻好?

我浴室買樓送埋,內罝,
冇function到…
十幾年只用了一次。

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

同問

我睇選擇月刋就話Panasonic 最好, 不過又好似唔多人評論

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

sharon312 發表於 16-7-2 10:39
我想買部浴室寶,見到有西x寶,kxk,panasonxc,氣x, 好多好多………請問邊隻牌子好?
...

我用緊德X寶,天冷時用暖氣係好正,但抽氣的function, 始終冇抽氣扇咁好。
,

珍珠宮

我用緊樂聲

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

美之選468 發表於 16-7-2 10:41
一小時用一度電.你想清楚呀.
邊駛開咁耐! 有小朋友同有時天氣勁凍時真係幫到手~
放下自在

珍珠宮

cattz288 發表於 16-7-2 12:20
邊駛開咁耐! 有小朋友同有時天氣勁凍時真係幫到手~

agree, 冬天開兩小時,大人小朋友沖涼時暖笠笠都夠了。
反正,無浴室寶,我也要拖暖風機入廁所。
條數一樣。
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

男爵府

我地用Panasonic , 剛過去冬天勁凍,沖涼靠哂佢

男爵府

回覆樓主:

我用緊草津~算係咁多牌子之中比較貴的~$4500左右~連安裝要5千蚊~我貪佢係日本製造~有掛牆式~我屋企廁所個窗好細~裝唔到樂聲窗口式~裝天花式又好大工程~見這牌子有掛牆式便選擇佢~我未用過其他牌子的浴室寶~所以不能比較佢好唔好用~依排夏天~我最鍾意開涼風功能~去廁所開大唔使咁焗咁熱

伯爵府

...

我用KDK, 天花有搖控那款
好好用
裝修第一件必要裝的電器
我又唔覺好食電
冬天早上洗完臉直頭唔想出黎

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

...

朋友用草津佢話好,呢度jm話panasonic kdk都好,但要留意屋企可裝邊款,駛唔駛加假天花,我自己用金章掛牆都ok.冬天亞女仲可玩泡泡浴

男爵府

我用草津天花式,非常好!
未裝前,成日要拖抽濕機入厠所抽乾啲衫(我冇姐姐又要返工,所以衫係夜晚先洗)冬天好冷又要拖暖風機入去沖涼!
今次裝修就第一時間要裝浴室寶解決以上問題!
乾衣效果都得 但當然最好係間唔中掉換啲衫嘅位置咁會縮短乾衣時間!另每朝起身開涼風,沖完涼洗完頭再吹埋頭都唔覺熱!
暖氣未試,遲下用完再分享!

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:同問我睇選擇月刋就話Panasonic+最好,++不

原帖由 bufferzone 於 16-07-02 發表
同問
Panasonic KDK 都一樣

只係logo 唔同

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

LedTV 發表於 16-7-2 15:51

只係logo 唔同
c fu話係同一廠出,只係品牌唔同,價錢唔同罷了,我用KDK,嗰時買仲有麵包機送,買3部送3部

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:LedTV 發表於 16-7-2 15:51 Panasoni

原帖由 DoReMi媽媽 於 16-07-02 發表
c fu話係同一廠出,只係品牌唔同,價錢唔同罷了,我用KDK,嗰時買仲有麵包機送,買3部送3部:waha ...
咁好而家無得送lu

男爵府

歌莉亞 發表於 16-7-2 12:56
我用KDK, 天花有搖控那款
好好用
裝修第一件必要裝的電器

可能我唔怕凍,所以覺得無咩用

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

DoReMi媽媽 發表於 16-7-2 16:43
c fu話係同一廠出,只係品牌唔同,價錢唔同罷了,我用KDK,嗰時買仲有麵包機送,買3部送3部:waha ...
吓咁好?! 我都諗住買三部喎
不過我叫求裝修搞埋, 應該都冇乜優惠

珍珠宮

LedTV 發表於 16-7-2 15:51

只係logo 唔同
ic ic, thx

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

MsBusy 發表於 16-7-2 16:59
咁好而家無得送lu
我買嗰時電視有做promote, 我問返設計公司,佢哋幫我訂機,佢哋幫我攞。

首頁

尾頁

跳至