想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

尋晚只用紅d得淺印....排卵後高溫至今日, 有成14日, day29 e生check 左係-ve.... m小姐又未來....

原文章由 pigpig 於 08-10-29 10:29 發表

你有無驗下呀?高溫左幾多日?

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

原文章由 blittle 於 08-10-29 10:38 發表
尋晚只用紅d得淺印....排卵後高溫至今日, 有成14日, day29 e生check 左係-ve.... m小姐又未來....

但係你平時cycle幾多日ga?有上網睇過,如果高溫連續16日,就好大機會Bingo希望你可以keep住高溫啦!

大宅

畀面勳章

cycle around 25-30 lor!

原文章由 pigpig 於 08-10-29 10:40 發表

但係你平時cycle幾多日ga?有上網睇過,如果高溫連續16日,就好大機會Bingo希望你可以keep住高溫啦!

男爵府

我今日day 28呀..............好想驗呀
但好驚失望呀,
因為對上個月遲左黎m都無bingo
琴晚有少少啡帶血絲同胸脹痛
我諗m小姐都準備黎探我.....唉

大宅

畀面勳章

我又係胸脹痛.....

原文章由 tammy0419 於 08-10-29 11:10 發表
我今日day 28呀..............好想驗呀
但好驚失望呀,
因為對上個月遲左黎m都無bingo
琴晚有少少啡帶血絲同胸脹痛
我諗m小姐都準備黎探我.....唉

大宅

原文章由 blittle 於 08-10-29 11:11 發表
我又係胸脹痛.....

我都未有痛 ...

男爵府

請問你點痛法?
因為我係間吾中痛下, 又吾痛下.......吾知點咁
咁你驗左未呀? 你話我驗吾驗好呀? 今日又無左啡同血絲啦~~

原文章由 blittle 於 08-10-29 11:11 發表
我又係胸脹痛.....

大宅

畀面勳章

好似谷m個隻痛我尋晚(day30)自己用左紅d, 得淺色, 失望, day 29E生個邊check 左係-ve L
如果你有紅d, 試下先la, 粗深的話, 再用綠d, 有深粗, 就買clearblue! 祝早日bingo!

原文章由 tammy0419 於 08-10-29 13:07 發表
請問你點痛法?
因為我係間吾中痛下, 又吾痛下.......吾知點咁
咁你驗左未呀? 你話我驗吾驗好呀? 今日又無左啡同血絲啦~~

大宅

原文章由 blittle 於 08-10-29 14:30 發表

好似谷m個隻痛…我尋晚(day30)自己用左紅d, 得淺色, 失望, day 29嚮E生個邊check 左係-ve L
如果你有紅d, 試下先la, 粗深的話, 再用綠d, 有深粗, 就買clearblue! 祝早日bingo!

...

你係醫生到check完,佢無比藥你食,叫m小姐快d黎ar?

大宅

畀面勳章

冇, 個位係我家庭醫生...

原文章由 marie2008 於 08-10-29 15:13 發表

你係醫生到check完,佢無比藥你食,叫m小姐快d黎ar?

男爵府

我無用開紅d的~
所以煩惱緊買吾買棒棒驗呀
定係等多幾日先呢

原文章由 blittle 於 08-10-29 14:30 發表

好似谷m個隻痛…我尋晚(day30)自己用左紅d, 得淺色, 失望, day 29嚮E生個邊check 左係-ve L

...

大宅

畀面勳章

買定先lor, 冇壞, 到你忍唔到手, 咪可以個朝驗下lor!

原文章由 tammy0419 於 08-10-29 16:13 發表
我無用開紅d的~
所以煩惱緊買吾買棒棒驗呀
定係等多幾日先呢

大宅

原文章由 blittle 於 08-10-29 16:00 發表
冇, 個位係我家庭醫生...

咁佢有無解釋點解m未到, 因已排除懷孕...

大宅

畀面勳章

可能星期一係day29, 比平時遲左1日, 佢冇解釋, 叫我下個cycle努力!

原文章由 marie2008 於 08-10-29 17:02 發表

咁佢有無解釋點解m未到, 因已排除懷孕...

大宅

我問過醫生使唔使去睇,佢叫我等多幾日,因為如果用棒棒驗唔到,咁早又未照到咁去都無用,反正有就有無就無,如果係有咁過幾日都 check 到。

想問你地醫生係點 check 到-ve呢?係咪 blood test?

今日day 33,分泌有少少啡色又唔似M。

大宅

畀面勳章

唔係blood test, 留小便驗....因為我病, 所以順便驗埋....

原文章由 袁太 於 08-10-29 17:09 發表
我問過醫生使唔使去睇,佢叫我等多幾日,因為如果用棒棒驗唔到,咁早又未照到咁去都無用,反正有就有無就無,如果係有咁過幾日都 check 到。

想問你地醫生係點 check 到-ve呢?係咪 blood test?

今日day 33,分泌有少少啡色又唔似 ...

大宅

畀面勳章

各位我m小姐黎左探我, 要等下個cycle 努力過!祝你地早日bingo!

大宅

大宅

畀面勳章

tks! 大家齊齊努力, 齊齊Bingo 啦!

原文章由 ybym 於 08-10-31 11:59 發表
blittle, next cycle work hard ar!! 祝你早日bingo!

[ 本文章最後由 blittle 於 08-10-31 14:43 編輯 ]

男爵府

醒目開學勳章

我今日day 33都仲未黎m,唔知係咪bingo咗呢?今日覺得個肚脹咗,個人又攰咗好多,體溫又keep住37.1-37.2。

希望真係bingo啦!

首頁

尾頁

跳至