跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

(asking for my sister)

下我

保胎 / 胎食咩野好?

第一胎太細, 早.

次第二胎.

複式洋房

sorry我只知燕窩好長胎,不過係道買好貴囉,你唔怕食中藥的話,直接去睇中醫重好啦,不過我唔受得中藥,陀bb時飲過3"擠"中藥就頂唔順胃痛,所以無再飲過啦.人地話瞓床休息都會長胎的,希望你妹妹生個健康寶寶啦

複式洋房

我 想 知 陀 咗 有 幾 多 個 月? 如 果 係 頭 幾 個 月 都 係 最 緊 要 多 啲 休 息 . 如 果 係 預 產 期 約 前 一 個 月 就 睇 中 醫 幫 你 打 脈 來 執 藥 安 胎, 可 能 係 十 三 太 保. 平 時 飲 多 啲 花 膠 湯 (可 以 長 胎)、鱼 湯 、 骨 湯 或 (蕃 茄 薯 仔 牛 尾 湯) ........, 另 外 唔 好 食 寒 凉 的 生 果, 特 別 是 木 瓜 (我 的 中 醫 講 )會 滑 胎 的。 最 重 要 樣 樣 小 心 。

希 望 妳 姐 姐 順 順 利 利 生 個 健 康 的 Baby!!!!!

大宅

好媽媽勳章

Thank you for your info.

Even though I have 3 already, my knowledge only extend to fresh food and rest. I have no idea of what she should or shouldn't eat.

My little sister's baby is due June 09, so early days yet.

Unfortunately, her first baby didn't grow well inside her during the last few months, so had to be induced early - 1st baby was less than 2kg at birth.

首頁

尾頁

跳至