美容扮靚

跳至

首頁
34567...8

尾頁

民房

sabun 發表於 16-7-14 13:17
Thermage是如何痛

火燒咁

民房

ayaya76 發表於 16-7-21 17:55
Thermage 痛過ulthera 巧多呀。但係thermage 打時痛但打完之後無野, ulthera 打時相對thermage 無噤痛但打 ...

兩樣都堅痛

大宅

"我是一個不怎麼怕痛的人,都真心覺得勁痛!"

Me too! I also did Ulthera it really works but also very painful! I had exact same experience as you, bruise on my lower checks during first week and very soar. But after about 1.5 months, suddenly my face became much smaller and jawline much tighter!

大宅

好想試下

大宅

我有個friend 岩岩join 左,但係佢得26歲,係咪太早做?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:Thermage 痛過ulthera 巧多呀。但係thermag

原帖由 ayaya76 於 16-07-21 發表
Thermage 痛過ulthera 巧多呀。但係thermage 打時痛但打完之後無野, ulthera 打時相對thermage 無噤痛但打 ...
請問你是否2樣都試過做?

其實成效邊樣好d?

我之前問過我做開醫美的醫生,佢建議我做Thermage, 2者係佢果度做差不多價錢。

另問,醫生說thermage是打落去高熱,ulthera是打落去彈彈下好痛(希望我冇記錯)。

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

侯爵府

引用:Quote:zoie_w 發表於 16-7-22 14:16 但係會

原帖由 icesummer 於 16-07-22 發表
係呀,係燒傷咁架!thermage做嘅過程會好痛, 好多人忍受唔到咁痛, 所以醫生就用唔到大能量,亦因為咁好多 ...
但唔係會搽麻醉藥?搽左都會痛?

禁止訪問

珍珠宮

tumtum 發表於 16-7-24 00:13

Me too! I also did Ulthera it really works but also very ...
今天是第十一天,已沒有咁痛,但化粧同洗面時按到下巴會少少痹同痛!效果仍未好特出!

珍珠宮

tumtum 發表於 16-7-24 00:13

Me too! I also did Ulthera it really works but also very ...
你打完幾耐開始靚?keep到幾耐?有乜效果?

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我上星期二打咗第二次HIFU了,痛到今日,因為今次度數開得好大,一路打一路出汗流淚

珍珠宮

Hifu韓國機都咁痛?有冇腫?
我條頭緊到連扁桃線都摸到。

侯爵府

janicewong888 發表於 16-7-24 11:28
我有個friend 岩岩join 左,但係佢得26歲,係咪太早做?
痴痴地,26歲大把骨膠原仲firm.36都未洗做。
行到水窮處 坐看雲起時

複式洋房

sytckm 發表於 16-7-25 03:02
我上星期二打咗第二次HIFU了,痛到今日,因為今次度數開得好大,一路打一路出汗流淚
...

但我上星期打過第一次HIFU完全唔痛,只FEEL到小小吉吉地既感覺,接受到喔

大宅

Paris 發表於 16-7-25 07:17
痴痴地,26歲大把骨膠原仲firm.36都未洗做。
我系26歲但我都做左。。因為我有包包面同雙下巴

複式洋房

可不可以pm我邊度做同幾錢? Thx

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

llc040023c 發表於 16-7-25 15:38
但我上星期打過第一次HIFU完全唔痛,只FEEL到小小吉吉地既感覺,接受到喔
...

可能第二次打,佢地較大咗度數,今次好好好痛,今日化妝,鰓骨位掂到都痛
不過皮膚靚咗好多,下巴都緊咗

禁止訪問

男爵府

可否 pm醫生資料及價錢 ? THX!

珍珠宮

honeyhonry 發表於 16-7-26 13:49
做ULTHERA 我痛到中途抖抖先再做
效果OK, 唔痛應該無咩效果
你做完何時才見到效果,keep幾耐?

首頁
34567...8

尾頁

跳至