美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

之前有bk mami介紹我去 www.hkbelle.com 買bicelle & skin ceuticals 護膚品,但係唔知點解呢2日開唔到,我又唔見左個sales d資料,有無人知咩事?係咪金融海嘨後俾水沖左去呀!?

我d護膚品就用晒喇,急要呀!有無人幫到我呀! thanks!

複式洋房

原文章由 Yoo 於 08-10-31 00:18 發表
之前有bk mami介紹我去 www.hkbelle.com 買bicelle & skin ceuticals 護膚品,但係唔知點解呢2日開唔到,我又唔見左個sales d資料,有無人知咩事?係咪金融海嘨後俾水沖左去呀!?

我d護膚品就用晒喇,急要呀!有 ...

佢呢個網做得幾好, 應該唔會沖左呀!!!
我頭先睇CLICK入去, 佢話
"對不起,這個網站已過期,請聯絡網站服務供應商! "

可能係過左期姐mouth: , 我都係呢到買開, 等我聽日問下, 再PM你啦

複式洋房

原文章由 凱晴 於 08-10-31 02:50 發表

佢呢個網做得幾好, 應該唔會沖左呀!!!
我頭先睇CLICK入去, 佢話
"對不起,這個網站已過期,請聯絡網站服務供應商! "

可能係過左期姐mouth: , 我都係呢到買開, 等我聽日問下, 再PM你啦 ...

喂, 我頭去CHECK返EMAIL , 原來佢地有SENT EMAIL通知轉左新網址架, 無沖走到!!!!

你CHECK下你個EMAIL先啦, 無就PM我, 我比個新網址你啦, 佢仲多左D新野呀!

別墅

我都收到AR,原來我係YAHOO買開野果個人佢真係叫湘琳,我地講緊既係同一個人黎
佢好似多左好多野賣,仲多過YAHOO拍賣
我做緊MTS,一定要用CO2 GEL MASK,依家佢都有得賣,真係好AR,唔駛怕買到假貨啦

男爵府

吓...我同佢買左好耐架喇, 我都無收到佢EMAIL 喎, 我E家都急住要買野, 麻煩PM個新網址比我丫

男爵府

畀面勳章

I saw Sheunglam's yahoo auction said that buy 10 CO2 Gel Mask just costs $1500 ! very cheap!

I want to buy but 10 masks seems too much to me..

any sis can share one box with me??

avereage $150/mask ja

民房

原文章由 凱晴 於 08-10-31 03:13 發表

你好,我都想知,可否pm個新網址給我。
Thanks

喂, 我頭去CHECK返EMAIL , 原來佢地有SENT EMAIL通知轉左新網址架, 無沖走到!!!!

你CHECK下你個EMAIL先啦, 無就PM我, 我比個新網址你啦, 佢仲多左D新野呀!

複式洋房

原文章由 aliu1212 於 08-10-31 17:25 發表

新果個係> www.shopping-skincare.com

不過佢EMAIL同我講, 我係舊會員, 會轉我做VIP, 唔同價錢, 會平D

不過我ADD左未見平D, 打左去問, 佢話要系備註到寫返"收到EMAIL 係VIP" 佢話會計返個VIP價. 仲有, 佢話VIP要過幾日先會再UPDATE返比我地架

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都想買SkinCeuticals 呀,但我見佢係yahoo拍賣果度d價錢平d wor
原文章由 融融 於 08-10-31 10:20 發表
吓...我同佢買左好耐架喇, 我都無收到佢EMAIL 喎, 我E家都急住要買野, 麻煩PM個新網址比我丫

大宅

原文章由 凱晴 於 08-10-31 18:37 發表

新果個係> www.shopping-skincare.com

不過佢EMAIL同我講, 我係舊會員, 會轉我做VIP, 唔同價錢, 會平D

不過我ADD左未見平D, 打左去問, 佢話要系備註到寫返"收到EMAIL 係VIP" 佢話會計返個VIP價. 仲有, 佢話VIP要 ...

Thanks! 好彩搵返佢,如果唔係要喺出面買貴野喇!

別墅

原文章由 rosestinger 於 08-11-1 00:22 發表
我都想買SkinCeuticals 呀,但我見佢係yahoo拍賣果度d價錢平d wor

你同佢講返就得GA啦,佢好好人GA

別墅

你地多數會買咩GA?有冇推介AR?

複式洋房

佢賣dermalogica係咪平d架?

大宅

請問佢係未買真野
咁有無好介紹
我係用sussie programme 依隻野都貴,
我家有位小主人

大宅

原文章由 ~月月~ 於 08-11-2 01:36 發表
你地多數會買咩GA?有冇推介AR?

我用開Bicelle B5 Gel同埋 DDF Erase Eye Gel, 佢真係平出面好多架! 同埋服務態度都好好,有咩唔明都可以問佢!

別墅

原文章由 lyanlyan3 於 08-11-4 10:07 發表
請問佢係未買真野
咁有無好介紹
我係用sussie programme 依隻野都貴,

佢賣真野ga,我自己都有比較過,如果係假野點會咁多bk媽咪幫襯又無人講返喎

別墅

原文章由 Yoo 於 08-11-6 18:00 發表

我用開Bicelle B5 Gel同埋 DDF Erase Eye Gel, 佢真係平出面好多架! 同埋服務態度都好好,有咩唔明都可以問佢!

B5 GEL我都有用,好似係皇牌黎

我用緊Exuviance Hydrating Eye Complex,係湘琳介紹我用ga,我覺得好好ar,咁DDF Erase Eye Gel好唔好用?

大宅

原文章由 ~月月~ 於 08-11-8 01:11 發表

B5 GEL我都有用,好似係皇牌黎

我用緊Exuviance Hydrating Eye Complex,係湘琳介紹我用ga,我覺得好好ar,咁DDF Erase Eye Gel好唔好用?

DDF Erase Eye Gel 去黑眼圈幾好架! bk 好多mami 都係咁講,所以我先用佢!

別墅

原文章由 Yoo 於 08-11-8 22:04 發表

DDF Erase Eye Gel 去黑眼圈幾好架! bk 好多mami 都係咁講,所以我先用佢!

哦,唔怪之得湘琳介紹呢隻俾我啦,因為我同佢講我淨係想用黎保濕咋,咁去黑眼圈得唔得ar?普通得好少果d黑眼圈去唔去到ar?

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

回覆 #4 ~月月~ 的文章

hi, 可唔可以PM我呢個BUYER係YAHOO個A/C呀....THX

首頁

尾頁

跳至