親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

睛靈勳章

mcehoi 發表於 16-8-1 10:39
回覆 Wishsss 的帖子

Please send driver details for me. Thanks

上fb search amazing travel 美秀

男爵府

chocolateice 發表於 16-7-25 16:36
Jason 有個assistant 幫他賣門票的,回覆都幾快!我都幾滿意他的服務。

我希望在機場攞門票,只有Jason 有機塲交收,請問他的facebook是什麼?

大宅

回覆 lokjoan 的帖子

pls pm Jason / Lotus contact details...

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

lokjoan 發表於 16-8-1 13:55
我希望在機場攞門票,只有Jason 有機塲交收,請問他的facebook是什麼?

JL Travel Jason Facebook

複式洋房

禧媽媽 發表於 16-7-25 15:11
me too la 我之前都揾過 jasxx 講好價錢, 包車(10 seater)來回 legoland = SG$250, 日期時間都講好.
点知忽 ...

jason 好差。原本約好8月中螢火蟲包車。約好後不停每日都問買要幫佢門票。結果我答已買了,jason不停追問經邊度買,仲話我book約好的包車full, 要臨加錢

男爵府

tocf 發表於 16-8-2 12:06
jason 好差。原本約好8月中螢火蟲包車。約好後不停每日都問買要幫佢門票。結果我答已買了,jason不停追問 ...

咁做生意真無品!藉日子差不多到加價,否則就'橋'起人!做衰自己的招牌!得不常失!

男爵府

引用:Quote:禧媽媽 發表於 16-7-25 15:11 me too

原帖由 tocf 於 16-08-02 發表
jason 好差。原本約好8月中螢火蟲包車。約好後不停每日都問買要幫佢門票。結果我答已買了,jason不停追問 ...
我next week 都係 book Jason 去新山,so far佢無話加價。驚驚!

男爵府

回覆樓主:

我都有小小驚……最初話出發前一日才給我總結門票收費,現叫佢早D,佢話可3日前……即係今日……但現在未覆……仲有,他沒有表示滿sgd500會有折扣

大宅

linglingsam 發表於 16-8-2 13:45
我都有小小驚……最初話出發前一日才給我總結門票收費,現叫佢早D,佢話可3日前……即係今日……但現在未覆 ...

我已經決定乜都唔用佢
太辛苦啦同佢溝通

大宅

自己及三個朋友分別找過佢,冇問題好交帶。

男爵府

mirage 發表於 16-8-2 14:09
自己及三個朋友分別找過佢,冇問題好交帶。

我希望我都係

男爵府

引用:我都有小小驚……最初話出發前一日才給我總

原帖由 linglingsam 於 16-08-02 發表
我都有小小驚……最初話出發前一日才給我總結門票收費,現叫佢早D,佢話可3日前……即係今日……但現在未覆 ...
Jason 又係話前一日比司机电话我(即係6/8), 希望佢都無甩你底, but 我諗今日香港飛机亂晒,佢都忙4!

大宅

ihpekkleduck 發表於 16-8-2 17:07
Jason 又係話前一日比司机电话我(即係6/8), 希望佢都無甩你底, but 我諗今日香港飛机亂晒,佢都忙4!

...

岩岩暑假用Jason,真係一日前比司機資料,放心。反而e ticket幾好,唔洗約時間交收

複式洋房

linglingsam 發表於 16-8-2 13:45

其實上網klook網站都有得買門票。唔使擔心比重複barcode門票追究唔到。人又找唔到唔覆

男爵府

chanpauline 發表於 16-8-2 18:11
岩岩暑假用Jason,真係一日前比司機資料,放心。反而e ticket幾好,唔洗約時間交收
...

吾好意思, 想請問你同Jason 訂左邊d門票?我8月中至尾去, 佢都係同我講e-ticket. 換票麻煩嗎?

大宅

MYLIM 發表於 16-8-2 18:48
吾好意思, 想請問你同Jason 訂左邊d門票?我8月中至尾去, 佢都係同我講e-ticket. 換票麻煩嗎?
...

訂uss , 海洋館,garden by the bay溫室。e ticket好方便,佢會send 個excel summary比你入hsbc跟住email比佢,佢會send e ticket比你自已印出黎,到uss....門口scan就入得。我連酒店都同佢book....Jason會send hotel voucher比你。去到用passport check in.

大宅

回覆樓主:

佢包車,門票同酒店唔係特別平。但費事揾,一次過揾佢訂。

男爵府

chanpauline 發表於 16-8-2 18:59
訂uss , 海洋館,garden by the bay溫室。e ticket好方便,佢會send 個excel summary比你入hsbc跟住email ...

thx! 我酒店同車都係同佢book. 呢家係差門票未買, jason 就係叫我用e-ticket. 所以想問下。 thx

ps. 其實我都同意其他jm講, 有時同佢溝通都幾辛苦。

複式洋房

ihpekkleduck 發表於 16-8-2 17:07

...

到時可以分享下,唔該晒

男爵府

引用:Quote:ihpekkleduck 發表於 16-8-2 17:07 J

原帖由 tocf 於 16-08-02 發表
到時可以分享下,唔該晒
佢 just whatsapp 左司机資料!

首頁

尾頁

跳至