想生BB

跳至

首頁
12345...12

尾頁

大宅

有沒有好中醫介紹成功助人懷孕?

各位姊妹?

有沒有好中醫介紹成功助人懷孕?

大宅

Re: 有沒有好中醫介紹成功助人懷孕?

CinCinla 寫道:
各位姊妹?有沒有好中醫介紹成功助人懷孕?

where you live arh!!! you may see >>有無姊妹睇緊潘衍東醫師 this topics
but no one can said "must" 成功 lor :mrgreen:
Namaste

大宅

Jod,

請問劉逢吉'店'唔'店'呀?

大宅

我依家睇緊個女中醫, 佢係中國人, 係美國番來, 有master學位, 掂唔掂就唔知, 不過有好多鬼婆揾佢睇病, 曾經有一位鬼婆避孕2幾年, 做咗好多野, 都無bb, 揾咗佢醫咗大約1年, 佢就bingo咗. 佢係中環同青衣都有診所.

大宅

Minniechung,

Thank you for your info, can you pls give me the detailed address? or tel no.?

複式洋房

CinCinla:
我試緊睇吉叔,不過未知掂唔掂,而且好多人睇佢,都要攞籌同等,幾要時間架,仲有要忍到佢的脾氣囉。

大宅

我係睇吉叔而成功例子, 剛懷孕5周, 前後用左半年時間睇佢

ccchow
你要聽佢話介口呀, 最好老公都一齊去睇, 因生bb都要相方配合, 我老公都有一齊去睇

大宅

yorkboy,

thank you for your information. hope you are happy baby.

大宅

CinCinla...........sorry arh!! 其實下晏我返緊工reply唔到你呀 :lol: 睇吉叔....成功例子就係yorkboy
睇東叔....成功例子就係kimbb,不過佢好耐冇同我地各位江湖朋友吹水la :mrgreen: 睇邊個都冇所為,最重要調理好身體先ready go lor
Namaste

大宅

CinCinla,

here below is the doctor information,

關蕙蘭 Lanny Kwuan

百草櫃中醫針灸診所
中環德輔道中249-253號東寧大廈604室(上環MTR B出口)
tel : 28573547

滿杏堂中醫診療及保健中心
青衣站機鐵快綫到境大堂13-16號
tel : 24954777

時間 : 9:00 - 19:00
預約時間

香港
逢二, 四, 六

青衣
逢一, 三, 五

大宅

其實JOD 講得啱, 睇邊個都無所謂, 唔係我話好的, 就一定啱你, 要睇個醫生夾唔夾你.

CinCinla,

中醫DR KWUN, 食既係藥粉, 收費$320元4日藥.

MINNIE

複式洋房

yorkboy:
恭喜你!希望你生個健康精靈BB!
吉叔無叫我戒口,又無叫我同老公一齊睇喎。係咪要好清楚同佢講我想生BB先得呢?

大宅

ccchow
多謝你的祝褔, 當然要同佢講你想生bb啦, 睇吉叔你要多

複式洋房

yorkboy:
多謝你的祝褔,希望早日承你貴言啦!
不過我第一次睇吉叔就俾佢嚇親:我同佢講我有多囊卵巢,月經唔準,有時無排卵,佢都無咩回應,把完脈就開藥。咁我問佢D藥點食法,佢話隔日,於是我話咁都好,煲藥好麻煩,誰不知佢即刻話好多人想生仔要日日食,你嫌煩就唔好睇。咁我就話唔係咁嘅意思,只不過我都想生BB,我都未講完,佢就話唔好再講,呢D嘢隨緣啦!自此之後,我都唔敢再亂講嘢,亦都唔敢問咁多。so far我只係問過駛唔駛戒日,食白鳳丸、燕窩、同佢係網上張藥方得唔得。真係再問多d都唔敢呀。
咁你睇佢睇得密唔密?係咪日日都要煲藥? 依家仲有無返佢度睇?

民房

我有個朋友看一個不太出名的全科中醫, 三個月後有bb, 先後也有幾個有了bb, 不過要勤力煎服(每天). 她也有看我女兒的暗倉, 效果不錯.

依各位所說乃長期作戰, 診金藥費要不要考慮? $25.00一劑, 包診金藥費, 有不少人求診, 在長榮大廈
5/F "十 x 堂" 的女中醫(忘記姓名, 只一位) , (彌敦道, 太子道交畀, 旺角警署樓斜對面, 恆生銀行樓上). 電話不詳, 好像下午7時休息,(星期六如是)

不過也有人怕平嘢冇好, 我只想告訴大家, 這樣的收費, 當補身也好.

大宅

Jod, Minniechung, yorkboy, and other sisiters, thanks very very much for your information, I will wait another 3 mths trying the ovulations drugs. If no progress, then I will try the herbalist in Central as recommended. Thank you. So touching!
雲師奶 該用戶已被刪除

別墅

Mrs.Woo,
你講嗰個中醫/針灸師我都係一年前睇過,但我當時係睇減肥同調理吓腸胃,睇咗三個月,減咗5磅咗右到,就冇睇佢,因發覺佢比我食個d藥丸係冇藥名同連佢個診所個名都冇,最驚就係佢永遠都唔寫開咗d咩藥比我食,所以我張病歷咭只有寫我有咩唔舒服,佢每次都係將個藥名寫在一張紙仔上面比姑娘開藥,有一次我食完d藥有唔舒服,打電話番去問醫生話比佢聽有唔舒服,佢一邊只問我我d藥係咩顏色同咩樣咁,只此之後我醒覺我喺法律上係冇保障,因佢冇record show到比過d咩藥我食,但so far佢好好人,對病人好細心好客氣,同埋針灸一d都唔覺得痛(有時仲唔覺得佢針咗添),所以我公司有好多同事都為咗減肥而去睇佢,有d同事就只比佢針灸而唔食藥(因怕佢d藥有副作用),但一停咗針灸個個都肥番哂lu!

複式洋房

8月8日成報有1版(full page)標題是"淺談不孕與不育"
訪問一位香港特區中醫院羅建輝教授,有關現代中醫辨症治療.好似好專業.
如果我再試多2個月都冇BB, 我會找他試o下.

雲師奶 該用戶已被刪除

首頁
12345...12

尾頁

跳至