想生BB

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 有沒有好中醫介紹成功助人懷孕?

xiaobon,
哦,原來你都近咁緊係揀間方便架la.我住西貢too far away ar!!!

民房

各位姊妹:

可不可以將吉叔的詳細資料和他在網上的藥方給我!
謝謝!

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

littledordor,
呢個topic前1,2頁都post過.再post一次--->Lau Fung Kut

大宅

xiaobon.........嘩!! 真浪漫......你之前食過未呀!! 吃完話我知啦 :mrgreen:

鬼咩..佢故住攪架車,冇攬我呀 :evil:

Namaste

民房

Thanks a lot!

大宅

xiaobon
我個個月都等緊bingo la....今個月day33....週期31-32....今早驗了,,,,,沒bingo..前日36.98...到今日36.60....又失敗多 :idea:
annie ;-)

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

xiaobon, 有無諗過睇廣華中醫呀? 聽lucy講完有d十五十六想試下tim, but我老公話唔好, 叫我專心睇一個唔好轉黎轉去. 廣華中醫星期六都有得睇, 不如一齊睇吖.

JOD, 靜雞雞講妳知, 今日終於升左去36.7度, 排出左啦, 唔駛再估估下. d捧捧比左lucy啦, 妳又點呀? 今日升左未呀?

大宅

annie..........又未m come ...嘻!冇咁快test 到架
Namaste

大宅

jeje 寫道:
xiaobon, 有無諗過睇廣華中醫呀? 聽lucy講完有d十五十六想試下tim, but我老公話唔好, 叫我專心睇一個唔好轉黎轉去. 廣華中醫星期六都有得睇, 不如一齊睇吖.

JOD, 靜雞雞講妳知, 今日終於升左去36.7度, 排出左啦, 唔駛再估估下. d捧捧比左lucy啦, 妳又點呀? 今日升左未呀?

jeje........嘩!!! 乜一升就咁high 架!! 我都有升咗0.13度lor ?-(
Namaste

大宅

jod
未呀...心急ma?有d...sister未到週期都驗到..
我堂sister14day後先驗到bingo....14day前驗不到...所以各位sister呢刻驗不到......一日未m到....都有機會bingo.....加油
annie ;-)

禁止發言

大宅

lucychan 寫道:
xiaobon,
係呀我去韓國5日, 妳又要誠俊哥呀, 一個誠俊哥妳同JOD兩個分 lor wor :mrgreen:
祝妳老公生日快樂先
JOD,
我會帶多件衫啦, 多謝關心 :mrgreen: 妳都同妳老公去下旅行等妳可以放鬆下ma

lucy.........don't worry about???? may be sunday you hv good new arh :mrgreen: 去旅行
好難la,佢個死佬話換咗部車,冇得旅行wor...咁我話都冇得生仔lor
Namaste

禁止發言

民房

寂寞星球:

剛剛睇到你講有關方耀中醫師的資料,可否提供他的電話號碼及診証時間,謝謝!

你話要等2-4小時,係咪一定要留

別墅

JOD 寫道:
xiaobon.........嘩!! 真浪漫......你之前食過未呀!! 吃完話我知啦 :mrgreen:

鬼咩..佢故住攪架車,冇攬我呀 :evil:

JOD, 我同老公最鍾意就係

別墅

[quote]
jeje 寫道:
xiaobon, 有無諗過睇廣華中醫呀? 聽lucy講完有d十五十六想試下tim, but我老公話唔好, 叫我專心睇一個唔好轉黎轉去. 廣華中醫星期六都有得睇, 不如一齊睇

大宅

annie........I found it no need pm to me la thanks
so much

xiaobon,jeje,lucy,mrs young......經個多月來and 一封email,我老公辛之say yes 去驗精啦,佢就話會自己去lor,but I worry 會講大話冇又話有,唔ok又話no problem......唔埋三七二十一啦实行死跟住去啦
Namaste

別墅

JOD....congratulations!咁咪幾好,果然send個email比去好過同佢講咁多,等佢慢慢睇,回味再回味,我嗰日都話男人係要等佢慢慢消化你嘅心意佢先識行前一步,你千奇唔好迫佢,等佢諗清楚就自然自己去驗啦!Don't put too much pressure on him ah.....good luck!

複式洋房

中醫調理

關蕙蘭 Lanny Kwuan. 百草櫃中醫針灸診所, 我以前睇過 佢好好, 調理幾個月, d 月經正常好多, 同埋健康左.
佢係青衣機鐵站有診所, 上環唔知仲有冇尼?

我朋友都有介紹係九龍城 -> 劉新泉, 佢都調理她當中, 月經正常好多, 同埋正處理她的生育問題. 朋友告訢我她醫生的格言"開心d, 輕鬆d 面對"!

首頁

尾頁

跳至