懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 wchow10 於 08-11-5 16:39 發表

$800???加左價呀!!!!上年新年照仲平.....$680,連dvd,張醫生print左17張相比我呀!!!!雖然只係printer printer出黎ge質素,同圭細細張,但我已經覺得佢真係好好,唔駛你自己開口,佢已經好識做,超細心!!!! ...

之前680蚊 我就真係唔知喇 我亞嫂去照果陣 都已經係800蚊
我聽d人講 話佢遲多小小會再加價 好似加到1000蚊
不過我覺得冇咩所謂 因為佢真係好細心

大宅

原文章由 ho_yan2406 於 08-11-6 01:52 發表

我就係上網聽人講佢幾好,又近我..
我都介紹左幾個人去睇佢

係呀 ~
我睇完之後 都介紹左幾個朋友去睇佢

大宅

你照咁耐照咗d乜,我見人地照4D主要照個樣only....
同埋點解唔post相出黎分享吓?

大宅

我都想知除了樣貌外, 醫生有無照手腳, 肚仔, 性器官等等? 可以詳細講吓嗎?

大宅

原文章由 ☆~Chris~☆ 於 08-11-6 09:11 發表
你照咁耐照咗d乜,我見人地照4D主要照個樣only....
同埋點解唔post相出黎分享吓?

今次主要都係睇佢個樣 同埋講bb身體每部份
我都要放上網 不過我得幾張a4 既相 同埋一隻vcd
唔識放上網

大宅

原文章由 CC113 於 08-11-6 11:56 發表
我都想知除了樣貌外, 醫生有無照手腳, 肚仔, 性器官等等? 可以詳細講吓嗎?

有照呀 所有部份 都有照 仲睇到bb條jj

大宅

哇! 有A4 size的相片? 咪好大張相? 超值呀! 早知我都搵張醫生照啦!

原文章由 loveyammie 於 08-11-6 14:17 發表

今次主要都係睇佢個樣 同埋講bb身體每部份
我都要放上網 不過我得幾張a4 既相 同埋一隻vcd
唔識放上網

大宅

原文章由 CC113 於 08-11-6 23:34 發表
哇! 有A4 size的相片? 咪好大張相? 超值呀! 早知我都搵張醫生照啦!

唔係有a4 size既相
係一張a4裡面有6張細相

首頁

尾頁

跳至