自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 qqbabe 於 08-11-5 10:12 發表
蘋果話大瘤早前大病一場後,恐怕自己有事,已經比左一筆錢予呂小姐. 其實係未佢想走, 所以要激嬲大瘤先可以得到自由?

可能見佢大病完無咩事, 而家想快D激死佢

大宅

我反而唔係咁鍾意個個甘小姐,明知人地有呂小姐同劉生生埋女啦, 仲明名正言順高調咁陀住劉生個女, 佢真係唔知醜!!比著我係呂小姐都反面啦, 無啦啦同個助手平起平坐.

珍珠宮

廿比真係唔簡單.

原文章由 superbaby101306 於 08-11-5 10:22 發表
我反而唔係咁鍾意個個甘小姐,明知人地有呂小姐同劉生生埋女啦, 仲明名正言順高調咁陀住劉生個女, 佢真係唔知醜!!比著我係呂小姐都反面啦, 無啦啦同個助手平起平坐. ...

大宅

原文章由 yuet 於 08-11-5 10:14 發表

可能見佢大病完無咩事, 而家想快D激死佢

係呀~係呀!
不過立左遺囑未先, 唔係一陣又整單爭產案.

珍珠宮

hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

[code][/code]
原文章由 qqbabe 於 08-11-5 10:12 發表
蘋果話大瘤早前大病一場後,恐怕自己有事,已經比左一筆錢予呂小姐. 其實係未佢想走, 所以要激嬲大瘤先可以得到自由?

我都係咁話喇 錢已經到手啦!俾我都唔忍佢啦!有錢喺手又可以過自己ga生活,自由自在又唔使睇人面色wor 呂小姐呢啲先叫食腦嘛

伯爵府

虎到金來勳章

今早1週話呂小姐準備走佬,唔知真定假

珍珠宮

畀面勳章

原文章由 qqbabe 於 08-11-5 10:24 發表

係呀~係呀!
不過立左遺囑未先, 唔係一陣又整單爭產案.

無得爭架喎,2個都無名無份..係都留俾佢2個由有名有份生既仔女啦..

大宅

原文章由 豬豬822 於 08-11-5 10:27 發表

我都係咁話喇 錢已經到手啦!俾我都唔忍佢啦!有錢喺手又可以過自己ga生活,自由自在又唔使睇人面色wor 呂小姐呢啲先叫食腦嘛

閒閒地送層樓都幾千萬, 而家仲話比左一舊錢佢, 應該數目都唔小, 女小姐唔大駛既話,做下投資收下息,以後都夠兩母女過活

禁止訪問

大宅

醒目開學勳章

女小姐明知留唔著身邊既男人
而家已有一筆在手.反面又何妨?

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我都係咁諗,如果唔係真係無乜理由咁做架

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 陪月勳章

我真係唔明點解呂小姐要咁做?跟得佢就預左唔止一個啦,個遊戲規則係點玩佢無理由唔知啦
而且呂小姐跟佢都係因為錢,咁多年大劉有錢佢洗,有工人比佢用,有大屋佢住,有樓比佢渣手都未心足,無啦啦整封咁既信,真係當正自己係大婆呀?佢同甘比都只無名份架而家攪到咩都無,打入冷宮,今次甘比仲唔得寵?

珍珠宮

正白痴嚟架! 佢都唔係唔知大劉係咩人嚟架啦! 仲攪d咁既嘢! 想死咩!

大宅

好媽媽勳章

呂小姐無理由唔知劉生係咩人...
甘小姐又唔係今時今日突然出現, 未大肚已經同劉生一齊好耐....
呂小姐無可能依家先為甘小姐發癲, 似係想搞件事出o黎, 想公開同劉生分開...

水晶宮

一山還有一山高既啫
唔知幾時又有另一個 比比 啦~~

珍珠宮

出封信,成功既就坐正,唔成功,就名正言順咁離開,走都走得有原因,手執一筆,後生又有學歷,將來大把好日子啦。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

肥佬, 人地想飛你呀, 對住你同守生寡無分別, 以為你係情聖!!!

水晶宮

原文章由 happymbb 於 08-11-5 10:58 發表
呂小姐無理由唔知劉生係咩人...
甘小姐又唔係今時今日突然出現, 未大肚已經同劉生一齊好耐....
呂小姐無可能依家先為甘小姐發癲, 似係想搞件事出o黎, 想公開同劉生分開... ...

想分手啫,唔會用呢D方法卦...都唔難分手卦...嗰時大樓D女朋友,好似李小姐咁,大樓咁愛佢,佢都咪好和平地分到手,仲大家再見亦是朋友添...我諗女小姐唔會係因為想飛甩大樓而做份聲明激大樓囉!

翡翠宮

畀面勳章

女人最初可能只係愛錢,日子耐左連女都生埋,就覺得自已係正印。明知男人多女人,但只要一日唔入屋,一日佢都係最大,點知男人一樣係外面留種,心諗自己跟佢咁耐,冇功都有勞,加埋個女,博人地唔會太絕情,就算嬲,斷估連個女都唔念,結果...

以上我覺得符合溏心風暴式家庭爭產爭竉記既劇情發展,學菊姐咁唱:我本無心搞你。

男爵府

呂小姐真係唔夠阿甘高招......

首頁

尾頁

跳至