論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

原文章由 ookiinome 於 08-11-5 10:09 發表
i hv installed homexxx for around 2months

包安裝價錢平 (我是電腦盲....裝機唔洗另外加錢... )
裝機個師傅好好人...幫我set埋係mobile睇
plug in 左個mic可以同阿仔雙向對話...
有night mode,夜晚出街都可 ...

我bb一月出世, 都想裝IP CAM, 又係煩緊用邊隻, 請PM埋我, THANKS!

複式洋房

I have just install a IP cam today. It is quite good and easy to use. It costs $1800, include a cam and FREE installation.

侯爵府

回覆 #22 Abby9528 的文章

ANY INFORMATION???

複式洋房

原文章由 christyheihei 於 08-11-11 11:18 發表
ANY INFORMATION???

Check PM, please.

大宅

好媽媽勳章

原文章由 ookiinome 於 08-11-10 01:21 發表
我pm晾你地啦 大家分享下啦....

Can you PM the details to me as well ?... many thanks

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

可否pm比我呀.
原文章由 ookiinome 於 08-11-5 10:09 發表
i hv installed homexxx for around 2months

包安裝價錢平 (我是電腦盲....裝機唔洗另外加錢... )
有night mode,夜晚出街都可 ...

大宅

already pm

別墅

原文章由 ookiinome 於 08-11-12 09:31 發表
already pm

ookiinome,
please also send me.
[email protected]

thanks

別墅

原文章由 Abby9528 於 08-11-11 01:20 發表
I have just install a IP cam today. It is quite good and easy to use. It costs $1800, include a cam and FREE installation.

abby9528,
please also send me.
[email protected]

thanks.

複式洋房

我都啱啱裝咗一個IP CAM, 因為我喺大公司喥做, 公司嘅FIREWALL 好勁。想裝任何SOFTWARE(連幾秘裝完嘅ACTIVE X)都要同IT部申請。所以我同我公司嘅同事都用PANASONIC, 因為只需入去個個人WEBSITE (PANASONIC PROVIDED) 就OK喇, 一樣可以錄影&音 &喺電話(可上網)睇。我喺旺電買$1580, 自己安裝。喺大公司做嘅可以考慮吓

大宅

Mykonos,

麻煩你pm資料給我. Thx!

原文章由 Mykonos 於 08-11-12 21:03 發表
我都啱啱裝咗一個IP CAM, 因為我喺大公司喥做, 公司嘅FIREWALL 好勁。想裝任何SOFTWARE(連幾秘裝完嘅ACTIVE X)都要同IT部申請。所以我同我公司嘅同事都用PANASONIC, 因為只需入去個個人WEBSITE (PANASONIC PROVIDED) ...

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

pls pm to me, thx

原文章由 ookiinome 於 08-11-10 18:21 發表
我pm晾你地啦 大家分享下啦....

大宅

原文章由 Mykonos 於 08-11-12 21:03 發表
我都啱啱裝咗一個IP CAM, 因為我喺大公司喥做, 公司嘅FIREWALL 好勁。想裝任何SOFTWARE(連幾秘裝完嘅ACTIVE X)都要同IT部申請。所以我同我公司嘅同事都用PANASONIC, 因為只需入去個個人WEBSITE (PANASONIC PROVIDED) ...

pls kindly pm info of panasonic cam to me. thanks!
  Lulube was born weighing 3.2 kg

民房

回覆 #7 ookiinome 的文章

pls also pm to me, thanks

別墅

Mykonos :

Could you please pm above info to me ??? tks.......

ichiban

子爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

please pm me please thx

複式洋房

ichiban, Lamblamb and littlepig

I've PM you all la

子爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

pls also pm to me, thanks
原文章由 Mykonos 於 08-11-15 15:07 發表
ichiban, Lamblamb and littlepig

I've PM you all la

男爵府

ookiinome 可唔可以pm比我呢另外幾多錢呀,thanks
有night mode,夜晚出街都可 ... [/quote]

[ 本文章最後由 Apple1 於 08-11-17 11:52 編輯 ]

男爵府

可唔可以pm比我,thanks.

首頁

尾頁

跳至