自由報料

跳至

首頁
12345...11

尾頁

民房

我剛剛報名參加左一個由中文大學教育學院進行既親子互動模式與幼兒社交行為表現學術評估, 佢地話做完之後會有番個報告比我地......... 如果大家有興趣就留EMAIL, 我SEND 佢地報名資料比大家睇。

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

可否傳真給我

大宅

回覆 #1 chrischris20 的文章

Please check PM...thanks.

大宅

pls email to me:
[email protected]
thx.

大宅

Would you Pls PM me. Thks!

大宅

好媽媽勳章

Please email to [email protected]

thanks!
小寶

男爵府

原文章由 chrischris20 於 08-11-5 11:56 發表
我剛剛報名參加左一個由中文大學教育學院進行既親子互動模式與幼兒社交行為表現學術評估, 佢地話做完之後會有番個報告比我地......... 如果大家有興趣就留EMAIL, 我SEND 佢地報名資料比大家睇。 ...

Please sent to me, thanks!

男爵府

THANKS

大宅

please send to :[email protected]

男爵府

醒目開學勳章

i'm interested. pls email me.
my email add : [email protected]

男爵府

好媽媽勳章

pls send the info to

thx

伯爵府

虎到金來勳章

please send information to me, tks!
e-mail address: [email protected]

大宅

Please send me infor. thanks!

原文章由 chrischris20 於 08-11-5 11:56 發表
我剛剛報名參加左一個由中文大學教育學院進行既親子互動模式與幼兒社交行為表現學術評估, 佢地話做完之後會有番個報告比我地......... 如果大家有興趣就留EMAIL, 我SEND 佢地報名資料比大家睇。 ...

洋房

Please PM to me , thank you

大宅

Please send me info, many thanks!

大宅

send to me pls

大宅

好媽媽勳章

PLEASE SENT TO ME

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

PLS PM to me. Tks!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 爸B勳章

唔該e-mail比我

首頁
12345...11

尾頁

跳至