美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

可唔可以分享下清除黑頭o既良方

除左用黑頭針之外仲有咩方法呢?
枯藤老樹昏鴉, 小橋流水人家, 夕陽西下, 斷腸人在天涯.

男爵府

環保接龍勳章

Re: 可唔可以分享下清除黑頭o既良方

用深層清潔面膜。
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

民房

可以試下用卸妝油(要用多啲)係個nose度按摩大約5-10分鐘, 之後啲黑頭就會開始慢慢溶, 按下個nose佢地都會慢慢浮出黎架啦, 平日要用卸妝油卸妝會無禁易積聚啲黑頭, 一個星期大約做兩次深層潔淨mask.我地呢啲家庭主婦真係要保養下自己架. :lol: :lol:

大宅

係用fancl的毛孔深層潔淨面膜的,keep住用d黑頭都冇晒。

複式洋房

keep住用,即是幾耐用一次?幾多錢?

大宅

momei 寫道:
keep住用,即是幾耐用一次?幾多錢?

如果覺得黑頭多的可以隔日一次,唔多的可以兩至三天一次,每次敷5分鐘左右(不過我鍾意等到好緊好緊的時候,認唔到的緊先去洗,因為覺得好似可以再收細d毛孔) :mrgreen:
120蚊一盒,每盒8次。

首頁

尾頁

跳至