親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無Jm 身在bbk ?請問今日對幾多呢?

大宅

suzuki1006 發表於 16-8-16 23:18

4,4

水晶宮

自己可以上SUPERRICH WEBSITE UPDATE 吖...

http://www.superrich1965.com/rate.php

大宅

Pattaya 4.3 today

別墅

剛剛在機場

男爵府

認識瑞士牛牛第二回

你是否身在 Bangkok 或芭提雅 , 天氣如何 ,

我星期五會到...

是否雷暴 ? 天氣預測天天都雷暴.....

大宅

我下星期一出發仲未plan 行程,我2大1小去曼谷芭堤雅,請問大家有無行程推介呢,帶埋6歲囡囡去出唔出島玩好呢?

男爵府

畀面勳章

suzuki1006 發表於 16-8-17 19:28
我下星期一出發仲未plan 行程,我2大1小去曼谷芭堤雅,請問大家有無行程推介呢,帶埋6歲囡囡去出唔出島玩好 ...

出島玩係好,但要坐快艇好*拋*,小朋友未必頂得住

大宅

好媽媽勳章

我下星期一出發仲未plan 行程,我2大1小去曼谷芭堤雅,請問大家有無行程推介呢,帶埋6歲囡囡去出唔出島玩好 ...

我下星期出發,都係pattaya and bangkok, plan 好哂行程,pattaya 主要去ramayana water park,如你小朋友細,可去cartoon network ,bangkok 都係食同行街,其中一晚會去chocolate ville dinner, 上網見到環境好靚,同埋有個恐龍公園都可同小朋友去

大宅

好媽媽勳章

如果我自己去就會出島,同小朋友就唔會,見前排果d 出島船都發生意外,加上我有d 迷信,此終仲係農曆七月,都盡量避免大海的水上活動,由其係芭堤雅...

大宅

引用:Quote:suzuki1006 發表於 16-8-17 19:28 我

原帖由 sammili 於 16-08-17 發表
我下星期出發,都係pattaya and bangkok, plan 好哂行程,pattaya 主要去ramayana water park,如你小朋友 ...
請問恐龍公園近邊,可以提供一下嗎?

q**p

大宅

好媽媽勳章

Winson_baby 發表於 16-8-17 23:13
請問恐龍公園近邊,可以提供一下嗎?

http://www.thailandfans.com/blogs/details/2661

大宅

回覆:sammili 的帖子

thanks so much

q**p

大宅

環保接龍勳章 BK Milk勳章

請問有無人去過這間 super rich 唱錢?在BTS Ratchadamri 站內嗎?

Head office : 49,51 Ratchadamri Road, Lumpini, Pathumwan, Bangkok. 10330

子爵府

babyfei 發表於 16-8-18 23:07
請問有無人去過這間 super rich 唱錢?在BTS Ratchadamri 站內嗎?

Head office : 49,51 Ratchadamri Road ...
Ratchadamri 站冇super rich, Head Office 係水門,Big C 向前行就係。

子爵府

babyfei 發表於 16-8-18 23:07

Head office : 49,51 Ratchadamri Road ...
Ratchadamri 站冇super rich, Head Office 係水門,Big C 向前行就係。

大宅

環保接龍勳章 BK Milk勳章

happykk 發表於 16-8-19 00:32

咁Siam Paragon 係咪有一間,我住Grande Central Point Ratchadamri 水門好似行好遠

別墅

回覆樓主:

在機場superrich對左4.45, 出到sism bts站內換和林x香都係對4.4

子爵府

babyfei 發表於 16-8-19 10:01
咁Siam Paragon 係咪有一間,我住Grande Central Point Ratchadamri 水門好似行好遠
Siam Paragon 唔知,MBK Center 有。

首頁

尾頁

跳至