美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Estee LAUDER Advanced Night Repair

有無 SIS 用過? 值得投資買黎用嗎

效果明唔明顯?

大宅

appleeing 發表於 16-8-17 17:23
Estee LAUDER Advanced Night Repair

我都想知 有d人又話用一晚就feel到好 有d又話無用

大宅

...............

子爵府

普通沒有什麼特別100%不回購

別墅

agree....用左幾枝,好似愈用愈乾咁.以家用B5 gel + 油 好好多

大宅

Mann888 發表於 16-8-17 20:13
普通沒有什麼特別100%不回購

我聽人講話用頭一枝有明顯分別 仲諗住去試添

別墅

回覆:appleeing 的帖子

之前喺sasa買過枝sample,覺得好好用!於是thankful week 去左專櫃買貨size, 用完好似冇特別咁,覺得sample 好用好多,仔細睇發現產地不同,sasa買的sample 係made in uk, 專櫃係made in USA ,有冇Jm 知有咩分別?

大宅

kurtisamy 發表於 16-8-18 01:18
之前喺sasa買過枝sample,覺得好好用!於是thankful week 去左專櫃買貨size, 用完好似冇特別咁,覺得sample ...

我刚開始用了2个星期,也有同感,雖然吸收快,但比較乾,坦白說,效果我觉得一般。我購自duty free, 是英國製造。

複式洋房

畀面勳章

用過,冇特别!

別墅

用過,但覺得冇乜特別

子爵府

回覆:Estee LAUDER Advanced Night Repair 好用嗎

無用..不會回購

伯爵府

我覺得好用,我用左5 年,無特別DUM一聲明顯效果,但KEEP到皮膚好,捱完夜皮膚望落都無咁累。妝前用又夠修護

子爵府

好用卦,我用咗兩樽,又講唔出有好明顯功效

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

已經用左三四支,2015聖誕節仲用50ml 的價錢,買左二支75ml 來用我在 LC 買的 made in UK, 又唔覺得有甚麼問題
Hello...

首頁

尾頁

跳至