美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

食左欣宜的健康餐單半個月,竟然減了9磅, 掂!

我囡囡11歲, 不嬲都有少少肥同少少過重, 我睇雜誌見到介紹欣宜的餐單, 於是諗住暑假呀女唔洗係學校食lunch, 我一於照足跟住煮比佢食, 估唔到真係掂, 佢半個月輕了9磅, 當然都要加D運動, 你地不妨試下.

複式洋房

Re: 食左欣宜的健康餐單半個月,竟然減了9磅, 掂!

個menu係點架?我老公200lbs架,叫佢食下減下都好!

大宅

please share the menu if you don't mind..

伯爵府

咁WORK, 就要POST出0黎益0下的姊妹喇.(唔介意的話)

複式洋房

你地比個E-mail我, 我send比你好嗎?

複式洋房

Fiona, please check your pm box, thank you.
MeLL

大宅

Fiona

I sent you my email address as well...pls check PM. Thanks again.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Fiona,

Please check PM.

Thank you!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Fiona

pls send the details to me: [email protected]

洋房

Hi Fiona,

I want it too. Please PM to me. Thank you.

複式洋房

Can you PM the menu to me?

Thank you!

大宅

Hi,

Please PM the menu to me, Thanks.

syw

複式洋房

估唔到咁多人想試下, 不過提提大家除了餐單上的食物外, 其他的食物, 包括零食及飲品(水除外)係唔可以食同飲, 我個女係戒得好清, 真係戒晒所有零食同紙包飲品, 加埋每天做20-30運動(踏單車),係20-30分鐘內無間斷咁踏到出汗先得, 因為帶氧運動頭15分鐘係熱身, 後15分鐘先係消脂, 其實餐單上的食物都好飽, 都唔會想食零食.

JOVYma, Melody, MARS, Jamesmama, Chong, TobsterBB, jocelyn123, wwyee & JChan 我已經send左比你地了.希望你地成功, 同埋可以報告下d成績.

大宅

Received. Thanks.....

洋房

[email protected]

THANK YOU!!

珍珠宮

醒目開學勳章

Fiona
Can you PM the menu to me?

Thank you!

複式洋房

你PM我啦!! Thank you!

民房

請問可唔可以send 埋比我呀..thanks!!

[email protected]
人生猶如一本書。 愚蠢的人把它草草翻過,聰明的人卻會將它細細閱讀。 因為聰明的人知道 ~ 只能讀一次!!

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

別墅

i want it too, please PM me.

bshirley

首頁
12345...6

尾頁

跳至