影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

別墅

講真,現實的話梗係選冠希啦!
追足幾年,38次花心思的求婚,
雖然無雪歌咁高大靚仔,
但搵一個付出愛比自己付出更多的男人,
也很不錯!

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我都係禁話, 趙冠希都算係禁啦, 成個森林都唔要, 淨係要你lee棵樹....

不過感情好難講, 雪歌可以話係佢一見鍾情, 所以佢可以冇條件附出

我揀的話, 我要明道

原帖由 moonchan 於 09-6-6 01:02 PM 發表
講真,現實的話梗係選冠希啦!
追足幾年,38次花心思的求婚,
雖然無雪歌咁高大靚仔,
但搵一個付出愛比自己付出更多的男人,
也很不錯!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

me too la!
<我揀的話, 我要明道>
原帖由 貓大姐 於 09-6-10 21:06 發表
我都係禁話, 趙冠希都算係禁啦, 成個森林都唔要, 淨係要你lee棵樹....

不過感情好難講, 雪歌可以話係佢一見鍾情, 所以佢可以冇條件附出

我揀的話, 我要明道

...

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 010 於 09-6-12 10:28 發表
me too la!

me three!!!

版主

敲敲愛上你主題曲 - 你飛吧

敲敲愛上你片尾曲 - 黑裙子

「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

水晶宮

dvd~隻牒好差
畫面濛, 冇字幕 , 口型ng match ,
冇心機睇落去lu

版主

睇 youtube 啦

原帖由 0120 於 09-6-17 11:27 AM 發表
dvd~隻牒好差
畫面濛, 冇字幕 , 口型ng match ,
冇心機睇落去lu

子爵府

明道好搶鏡~~~

大宅

係呀, 我覺得明道做得好好, 好過郭品超囉.....
郭品超比我感覺係因為明道要"子望",
所以佢至想爭番"子望"返o黎囉.....
個結局又唔係幾好, 太虎頭蛇尾了.....

只屬個人意見, 不喜勿插

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔係喎.好同意你看法,
好難明”子望”會選”品超”而棄” 明道”
連我地都感受到” 明道”有幾愛佢啦
雖然愛情無得講點解,但” 明道”又真係好難抗拒嫁嘛!

而結局真係差左d...晒左” 明道”d戲!

原帖由 km330 於 09-6-26 16:27 發表
係呀, 我覺得明道做得好好, 好過郭品超囉.....
郭品超比我感覺係因為明道要"子望",
所以佢至想爭番"子望"返o黎囉.....
個結局又唔係幾好, 太虎頭蛇尾了.....

只屬個人意見, 不喜勿插 ...

伯爵府

睇左2集, 暫時ok..
女主角七年前同七年後既外表, 真係差好遠, 我還是喜歡7前年既佢...更配合佢性格...

有個咁衰既爸爸, 一早離家自力更生, 做咩仲為佢打江山?

原帖由 010 於 09-6-26 17:35 發表
唔係喎.好同意你看法,

...

版主

我都睇左結局啦....

明道真係一流, D 演技真係正到...
唔揀佢真係 對唔住自己啦

原帖由 010 於 09-6-26 05:35 PM 發表
唔係喎.好同意你看法,

...

男爵府

明知結局咁多人反對,導演就應該當時要改改啦!明道由頭到尾都咁鍾意子望,點解子望唔被佢打動啊~~而且男主角不是要有好ending嗎?(男主角應該是明道嗎)

sorry,只屬個人意見, 不喜勿插~

大宅

剛剛昨天睇完哩套劇, 起初覺得幾好睇, 到12集依然覺得ok, 點知第13集大結局........ 真係爛到不得了, 左搖右擺, 堆堆砌砌, 好唔合理.

而且點睇都睇唔出有乜野令子望咁愛雪歌. 冠希咁愛子望, 又唔明點解結婚半年會離婚. 更唔明係點解子望冇被冠希感動, 子望固執得太超乎常人.

大宅

我都啱啱睇完呢套嘢, 又係睇咗本書至想睇下點改法
又真係改得幾好噃, 除咗個結局之外
尾兩集真係有d 拖拖拉拉
睇完個感覺係, 估唔到明道做戲都幾得
明道同陳喬茵套新劇幾時播呀?

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

好讚同你講法..... 點解唔交代佢地離婚 !!

我想子望係對雪歌一見鍾情, 感情好難講既 ~~
原帖由 Cartier 於 09-7-28 13:35 發表
剛剛昨天睇完哩套劇, 起初覺得幾好睇, 到12集依然覺得ok, 點知第13集大結局........ 真係爛到不得了, 左搖右擺, 堆堆砌砌, 好唔合理.

而且點睇都睇唔出有乜野令子望咁愛雪歌. 冠希咁愛子望, 又唔明點解結婚半年 ...

版主

good film

首頁

尾頁

跳至