影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

Heymanma 發表於 16-8-26 12:44
原來你都鍾意

識做戲既靚仔
[img]https://media.tenor.co/images/ad119e11a6963fdfa3

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:+本帖最後由+Heymanma+於+16-8-26+11:53+編

原帖由 Heymanma 於 16-08-26 發表

舊年暑假期間喜歡上小池的, 睇晒佢嘅戲同劇, search佢嘅資 ...

恭喜新舖開張

Heymanma    發表於 16-8-26 14:38

珍珠宮

旋风少女2》播放量冲破十亿

http://idol001.com/news/chichang ... 6d7a117350308b4d99/

珍珠宮

珍珠宮

旋风少女2 十億彩蛋

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Heymanma 發表於 16-8-26 13:34
Cr:kevini on.ig(相關演員的家人)
拍攝傭兵照~有這麼帥的傭兵嗎?

靚仔

珍珠宮

ctyying 發表於 16-8-26 13:28
恭喜恭喜

原來小池做咗 eos 嘅大中華代言人, 唔怪得生日收 eos 咁大束花啦

珍珠宮

#池昌旭##池昌旭THEK2# The K2 新預告片!!

http://weibo.com/p/23044435df100198d6406da69c04ad0108b732

珍珠宮

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Heymanma 發表於 16-8-26 16:12
原來小池做咗 eos 嘅大中華代言人, 唔怪得生日收 eos 咁大束花啦

對眼

寶石宮

Heymanma 發表於 16-8-26 17:32
#池昌旭##池昌旭THEK2# The K2 新預告片!!

http://weibo.com/p/23044435df100198d6406da69c04ad0108b732

男爵府

我都好鍾愛小池架對眼好鬼電

大宅

我都係睇咗HEALER 中左小池毒, 佢真係靚仔都好似漫畫主角咁.....

開左小小旋風少2睇, 小池配左國語好礙耳, 套戲好大陸feel, 個女主唔掂, 諗緊追唔追好......

珍珠宮

htts 發表於 16-8-26 19:28
K2 令人非常期待

珍珠宮

CircleFace 發表於 16-8-27 11:18
我都係睇咗HEALER 中左小池毒, 佢真係靚仔都好似漫畫主角咁.....

開左小小旋風少2睇, 小池配左國語好礙耳 ...
我都覺得可惜係配音,如果聽埋小池真聲講對白,相信會更多人中毒 :joy:
可以睇小池 cut,睇下冰川教練慢慢被溶化 :)

珍珠宮

[160826]公司facebook更新:
The K2武術練習照片

你睇下D肌肉

珍珠宮

珍珠宮

珍珠宮

首頁