美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

有冇bk mom用過 or 聽過佢d產品好唔好呀? 某雜誌今期封面講有藝人打人胎素針, 但聽聞佢地有其他護膚品都含呢d成份, 打針我就唔敢喇, 但外用我都想想地試, 大家入黎傾下啦

大宅

係呀 ! 我都有睇呀

不過, 真係好貴~~~ 但d 明星d 皮膚真係好靚, 好羨慕!! 我點整都係好差d皮膚.....

話打完可以後生番10年喎~~講真, 有邊個唔想吖

[ 本文章最後由 chingching03 於 08-11-10 23:06 編輯 ]

大宅

我知道一個療程十幾萬喎, 萬幾銀一枝, 打係面上邊都恐怖啦

洋房

佢地有含人胎素產品, mask $718/3片, 一片full足12個鍾, 另外有精華素 $2,188/6支, 打面皂之類既野, 睇完報導好想試, 佢15/11有seminar免費入場, 我聽人講佢地唔hard sell, d ba好有禮貌, 我想想地去聽, 因此聽完會送一次免費facial喎 , 係囉都係貪心囉, 但係be forum睇人地寫到佢好好咁......

大宅

I also want to try the facial... any sister know more details

大宅

有無人知一次facial 幾錢 ?

大宅

.... anyone knows....

複式洋房

我做咗佢哋啲facial,試做$350,之前用優惠價 join 5次/$2000,每次做足2個鐘,肩頸按摩、修眉,full 骨膠原 mask,現在唔知有無優惠course,無hard sell,啲女仔好 nice,地點係尖沙咀新世界商場,有興趣pm我啦!

洋房

facial 效果好唔好? 你有冇用佢d product? 好想試下佢隻serum, 俾d comment丫, thanks

原文章由 maymay2203 於 08-11-13 18:55 發表
我做咗佢哋啲facial,試做$350,之前用優惠價 join 5次/$2000,每次做足2個鐘,肩頸按摩、修眉,full 骨膠原 mask,現在唔知有無優惠course,無hard sell,啲女仔好 nice,地點係尖沙咀新世界商場,有興趣pm我啦! ...

大宅

我send 過 e-mail 問佢地d products 同 facial 既資料. 但無回我

首頁

尾頁

跳至