興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

我好炆.無訂呻 比我係到鬧下同講件事出來~

琴晚我一家人食飯,有人嗌我隻狗個花名~肥寶豬~~
個個屋企人都笑晒話邊個小朋友個花名咁搞笑?!
我就抱住我隻狗狗行埋去..話狗狗叫呢個名~
個死老而不..一野打落我隻狗個頭到~
我問佢做咩事要打佢 佢話打佢咪打佢囉~
我話唔洗呀?細狗仔來會打親佢.隻狗我養既....
佢話 你養又點呀?
我忍唔住爆佢~我係我屋企養唔得?隻狗我既唔得???
跟住無理到佢......

佢不嬲都重男輕女唔太喜歡我架喇,因我係外孫(佢個女所生既女)
成日都鬧我....我又唔會忍佢
當住屋企人而前都照駁佢嘴~死老野真係好乞人憎.

大宅

咁衰咖,狗狗無辜咖嘛!

子爵府

睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

無啦啦打落隻狗仔度,傻的嗎?你同佢講無啦啦撩人者橫屍街頭過喎
爆愛車縫作

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一齊住? 小心喎!

大宅

baby_saiyan 發表於 16-8-29 11:30
咁衰咖,狗狗無辜咖嘛!
佢明乜鬼丫.唔中2狗丫嘛

大宅

蜜棗 發表於 16-8-29 12:00
無啦啦打落隻狗仔度,傻的嗎?你同佢講無啦啦撩人者橫屍街頭過喎
呢D說話又唔講得出口...雖然我真係咁諗~~~
佢係全家最大果個~~

大宅

cy101 發表於 16-8-29 12:02
一齊住? 小心喎!
唔一齊住~~~我下次唔會比佢掂到隻狗狗

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至